Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O53t65a33k63a14r 16S78e53k90l

20. 12. 2014 8:26

Na titulek blogu se dá ve zkratce a malé nadsázce odpovědět asi takto : U nás svoboda slova v podstatě je , v současném Rusku v podstatě není.

Příklady : Vandas , Semelová x např Chodorkovskij , Načalnij .

:-)

0 0
možnosti

P46e53t34r 29S86k47á73c29e87l

19. 12. 2014 21:25

V současném světě, kdy vše je o penězích až na prvním místě, platí o to víc:

"Čí chleba jíš, toho píseň zpívej". A čtenáři se chtěj nechtěj mají vzdělávat proto, aby se vše pravdivé dočetli mezi řádky a/nebo na jiném místě novin. Anebo po internetu si sdělovali tvrzení blížící se pravdě.R^

2 0
možnosti

Chyba pane! Na této chybě jste vystavěl svůj článek. Pusťte si diskuzi v originále a uvidíte, že Putin reagoval jinak - ne mimo mikrofon, ne vztekle - ale přímo ve snaze "odlehčit" konfrontační dotaz - něco jako "ty si měl dal kamaráde". Což se ukázalo i v dalším průběhu, kdy dotyčná slečna (paní) nevydržela jiný dotaz dalšího novináře ohledně podobného tématu, a začala na něj pokřikovat a opravovat ho. Pán jí jen řekl, ať ho nepřerušuje, že on také při jejím dotazu mlčel, přesto dál uhádaně reagovala.

To prosím nehodnotím propagandistickou úroveň tiskovky, jen připomínám jeden aspekt a Váš pohled, když zpravidla přijmete přežvýkané a již propagandisticky upravené informace.

Přístup a preference vyvolávání novinářů si hlídá každé tiskové oddělení každého státníka- čili hodnoťme všem stejným metrem. Tak, jako se dozvídáme, že USA je zárukou demokracie všude na světě (a to za každou cenu), tak se budeme dozvídat stejné informace z Ruska - že jim je ubližováno.

9 0
možnosti

Opravdu neodkážete rozeznat propagandu? protože většina toho, co Putina té tiskovce řekl, byla velice šikovná propaganda (tj. nedůležitá pravda - polopravda - lež,  velice dobře a účelně namixováno). Navíc nemáte pravdu v tom, že na vše odpověděl...co konkrétního popověděl třeba na otzáku o paldých ruských vojácích na Ukrajině a jak to vysvětlil jejich rodinám?

5 4
možnosti

Proboha ženo Sylvo, proč to po sobě napřed nepřečtete, než to vypustíte mezi lid. Dochází tak ke kouzlu nechtěného - už to není Putin ale Putina, to vypadá spíš na nějakou kvočnu, tím nemyslím samozřejmě Vás! V posledním řádku dva překlepy? Klobouk dolů. O myšlenkové úrovni se ani vyjadřovat nebudu! Ode mne máte mínus, milostivá!

2 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik