Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Omyl my RED EYED CRÜE jsme odmítli účast na politicky podchycených akcích spojených s průjezdem ruské motokoly, nikoli spolupráci s Nočními Vlky! S Nočními Vlky spolupracuje již 10 let a budeme spolupracovat i nadále. Jo a jsme Pražský klub, ne Brněnský ...

0 0
možnosti

Článek v MFD v sobotu 25.4.2015 -

V Česku mají několik kontaktů – proruského aktivistu Jiřího Vyvadila či spřátelený brněnský (!) motorkářský klub Red Eyed Crüe.

Čeští motorkáři chtěli původně ruské druhy doprovodit, ale rozmysleli si to (!), protože jde čím dál víc o politickou akci. „Stává se z toho cirkus a my nejsme cvičení medvědi,“vysvětlil šéf Red Eyed Crüe Vladimír Boháč alias Lálin.:-)

0 0
možnosti

Promiňte, ale z průjezdu pár motorkářů může udělat aféru pouze v.ůl. Pokud by se o tom nepsalo, nikdo by o tom ani nevěděl. Vážení a snaživí politici a novináři v podstatě pomáhají ruské propagandě. Putin se musí smíchem chytat za břicho. Zkrátka kdo umí ten umí.

10 4
možnosti

J36a16r33a 92R58a29n67k

25. 4. 2015 20:06

Pane Slavicek, pokracujte dal v naivnim sladkem spanku, Night Wolves, maji kriminalni minulost a Vy jste zde jeden z mala tech, kteri o nich absolutne nic nevi, tak dobrou nocRv;-O

3 3
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik