Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Uz jsem nekolikrat upozornoval vsechny obcany na jednoduche reseni, pane Bednari. Dejme prezidentovy vice prace (treba ridit vladu) a budeme mit min "mindraku" z jakehokoliv prezidenta. At uz bude sedet na Hrade kdokoliv. A pan Kalousek? Take jednoduche reseni. Nevolte TOP 09 v pristich volbach a je vyhrano.

To vsak nejde. O cem potom ti nasi slavni "blogari" by psali? Asi by jen vzpominali na ty slavne doby a mleli by to porad dokola.

3 1
možnosti
Foto

Nenápadným testem demokracie je, že si pan Kalousek vzpomenul na Tibet, až když k nám na návštěvu přijel čínský prezident.

2 3
možnosti

Mě zase připomnělo vykřikování Kalouska s Tibetskou vlajkou dobu před rokem 1989. Často jsme se setkávali s takovými výkřiky:

"Víte kdo já jsem?"

Domníváte se, že TOHLE je demokratické? Jen bezbřehá arogance.

Až na mě z toho šla hrůza ....

2 3
možnosti
Foto

Hlupec nechápe své brýle mámení a za rozumný názor vás haní a hlupákem nazývá, neboť nechápe, že ve své hlavě vymetené má jen nahuštěný balast nesmyslů.

Vám R^ a karma.

4 3
možnosti
Foto

Pokud jste to myslel na autora tohoto článku, pakR^

4 2
možnosti

a priste budeme jezdit na cervenou... a vubec zrusime ji, protoze pripomina komunisty a policii zrusime, protoze se Kalouskovi nehodi! Mozna, kdyby si pan Kalousek prostudoval nektere zakony, tak zjisti, ze ze sebe dela hlupaka, ktery jen cilene utoci na Zemana. Ostatne Nenavist neni volebni program, takze pan Kalousek a TOP09 v podstate volicum nemaji co rici!

3 7
možnosti

Pane Bednáři, stačilo by přece napsat: "Nemám rád Miloše Zemana a obdivuji Miroslava Kalouska a mohl jste si ušetřit spoustu času a námahy. Váš blog hodnotímRvRv

9 10
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik