Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ivane,zaráži mě,kde bereš jistotu,že právě ty jsi ten vyvolený,který hodnotí Kroměřížskou výzvu a její představitele.

1 5
možnosti
DS

Vy jste s pisatelem pásl husy?

1 2
možnosti
Foto

Soudím, že všechny podobné výzvy jsou pouhým plácnutím do vody. Nemá proto smysl se jim příliš věnovat, natož se kvůli nim rozčilovat.

8 1
možnosti
Foto

pane Bednáři, nechoďme kolem horké kaše... Kocáb vyhnal vojska ... nedá se tomu věřit... Tedˇhned bych prosila, koho jste Vy velmi odvážně v době komunismu vyhnal ze své kanceláře... práce... no abychom viděli , jak jste lepší než Kocáb.!..který cosi učinil a jak vidno ... dnes mu děkovat, že to dotáhnul,protože představa, že tu zůstali, tak už se tu ani my dva v tuhle dobu takhle nebavíme...obávám se... to mi věřte.

4 14
možnosti
Foto

Milá Radko, Kocáb dozajista žádná vojska nevyhnal. Jeho činnost by se dalo přirovnat k činnosti rozhlasového reportéra, který z Helsink hlásil vítězství Emila Zátopka,

13 2
možnosti
VK

Pobavil jste demokrate. Asi dělají něco dobře, když vás to pruží. Co si dovolujou hledat někoho slušného a nekonfliktního. Fuj!;-D

3 11
možnosti
Foto

Ano, peloton pobavil. Ale velmi krátkodobě.

8 0
možnosti
JL

No proč ne? Můžete taky založit nějaký Peloton, nikdo vám v tom nebrání. My někteří bychom se Zemana rádi zbavili, ale ne za každou cenu, Horáčka na Hradě třeba - tak to nevím, co by to mělo být za surrealismus.

1 1
možnosti
FN

To je OK, politické mrtvoly typu Kalvoda, Kocáb, Marvanová, Ruml, už neví jak to vymyslet, aby měli vliv na rozhodování státu.

Voliči je vykopli dveřmi, tak teď se snaží vrátit oknem.

10 2
možnosti
BM

Já fandím Kocábovi i jeho Pelotonu a přeji jim vytvořit celý peloton lidí které pak normální přemýšlivý člověk nebude volit.

16 2
možnosti
Foto

V zásadě nevím, co Vám vadí.

Je nezadatelným právem kohokoliv vytvořit jakoukoliv iniciativu, která má určitý cíl. Navíc - pokud jde o výběr hlavy státu - je to o cosi důležitější, než třeba iniciativa za ochranu ropuchy obecné v nějaké lokalitě.

Pokud v této výzvě figurují jména pana Jařaba, Marvanové či JUDr. Kalvody /máte pravdu v tom, že svůj titul v parlamentu užíval nesprávně, nicméně jako čestný muž se poroučel ihned po zveřejnění/, pak je to jistá záruka, že meritem hledané osobnosti nebude jen postoj k migrantům, orientace na komunistické země a utajování nemírného pití, ale třeba i snaha o zklidnění vášní a nalezení aspoň nějakých základních hodnot, na kterých lze stavět. Třeba to bude výrazný rozdíl od jiných, kteří místo sebezpytného kroku obviňují ostatní, že "kradnú predsa všici".

Možná si dost lidí přeje, aby jejich hlava státu měla zcela jiné morální i osobní vlastnosti, než jsou nám nyní denně prezentovány z Hradu. Člověk, který osočí jiného bez toho, aby cokoli doložil a není schopen se omluvit, nemá morální kredit vyšší, než Lojza z Dolní Lhoty. Takže hledání osobnosti je v pořádku, stanovení aspoň nějakých basálních kriterií rovněž.

To, že Vám někteří jmenovaní nesedí, není ještě dokladem, že nestojí za nic.

7 8
možnosti
Foto

K76a40r48e78l 31M88á72d32l31e

29. 5. 2016 15:22

Orientace na komunistické země? To je dnes snad už jen KLDR, do jisté míry i Venezuela a Kuba. Na ty se Zeman orientuje? Utajování nemírného pití? Jak to víte, když je to pití utajované? Nestavět na vztahu k migrantům? Tomu se žádný prezident nevyhne a žádný nebude spojovat.

A co se týče trapné situace kolem Peroutkova článku, je jen málo Zemanových nekritických příznivců, kteří omlouvají všechny jeho kroky. Ale stejně se nedá mluvit o tom, že by něco takového bylo z Hradu prezentováno "denně".

7 4
možnosti
Foto

K59a43r90e53l 11M96á10d58l62e

29. 5. 2016 14:57

Předběžně doufám, že aspoň pro první kolo bude lepší kandidát, než Zeman, ale zatím to vytahování králíků z klobouku moc nadějí nedává. No co, když jsem to minule v druhém kole hodil Zemanovi jako menšímu zlu, čekal jsem to mnohem horší. Teď bych byl klidnější.

7 2
možnosti
JV

Dobrý, ale proč do všeho motáte Babiše?:-/

2 1
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik