Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Včera pravil Cyril Svoboda, že nadále věří evropské myšlence. Neví někdo, kterou myšlenku měl na mysli?

3 0
možnosti

To ke prostě myšlenka, o které se mluví. A myšlenka je to proto, že je myšlena. A kdo ji nemyslí, je Putinův agent.

1 0
možnosti
Foto

EU vznikala zejména jako svobodný prostor s volným pohybem zboží a občanů. Ten původní cíl se ovšem ve všech těch předpisech, regulacích, dotacích a protekcích úplně ztratil. Stačilo by, aby se Evropa vrátila k tomu prazákladu, jenže pak by se ukázalo, jak moc je zbytečných těch 100.000 úředníků. A kapři si rybník nevypustí.

11 0
možnosti
Foto

Precetla jsem si Vas blog a plne souhlasim. Pred lety bych vam protirecila, ale muj nazor se zmenilo 180 stupnu. Myslim, ze Britove maji plne zuby toho se nechat komandovat pani Merkel, ktera vubec nema predstavu o realite a vladne jako Despot. Myslim, ze rev z EU je rev ze strachu o koryta a korytka dobre placenych byrokratu, ktere nikdo nepotrebuje. Obchody bez cla a volnost cestovani jako v dobach EHS by stacilo. Dalsi Referendum o vystupu z EU si zu nikdo netroufne udelat, protoze politici maji strach z vlastnich volicu.

11 0
možnosti

M77a30r62t25i75n 96R44a82m

25. 6. 2016 17:10

Paní Dano, karma i Vám R^

2 0
možnosti

EU je degenerovaná společnost, kde vládnou roboti a antizákony. Neznám v dějinách jediný případ, kdy by byla společnost úhlavním nepřítelem sama sobě a kdy by svým chováním sama připravovala svůj hrob či otroctví. Jedinou demokratickou cestou z tohoto bezedného močálu je neposílat při volbách do politiky kývací panáky či aktivní podporovatele multikultury, od těch co nejdál !

13 0
možnosti
Foto

Coz v Rakousku udelali a volby se zmanipulovaly ve prospech vladnouci kliky.

0 0
možnosti

Výsledek referenda, které povede k vystoupení Spojeného království z Evropské unie vyvolal a ještě vyvolá volání po czexitu. Jen by mě zajímalo, co si zastánci tohoto kroku představují, že má nastat.

Jsem pro členství Česka v EU http://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=531398

1 5
možnosti
Foto

Cetla jsem vcera hodne diskuzi na Facebooku a pod clanky v nemeckem online tisku a Nemci by taky radi ven. Oficialne, ale tam vsichni obcane chteji zustat???!!!

1 0
možnosti

A co byste si přála změnit?

1 2
možnosti

Ten europarlament nemá ani zákonnou iniciativu, takže zákony navrhuje nikým nevolená komise a europarlament to může jen přijmout nebo odmítnout. No a na přijetí si vždy v těch několika stech skvěle placených europoslancích najdou dost, aby to prošlo. To je ta evropská demokracie, čili vláda lidu. U nás se kdysi tak říkalo šestsettrojce, tj. auto pro papaláše, že je to auto lidové, kde se lid vozí prostřednictvím svých zástupců.

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS