Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jako prezident republiky má pan Zeman (vedle premiéra) právo účastnit se každého zasedání Rady Evropy. Dokonce pan Klaus tam jednou přijel a účastnil se natruc tehdejšímu premiérovi. Tam by mohl pan Zeman všechny své geniální návrhy na zlepšení fungování EU sdělit přítomným, jistě by byli nadšeni tak jako důchodci v sokolovně v Tišnově, jako žáci vinařské školy ve Valticích, jako pracující lid Vysočiny atd. atd. Proboha, proč tam jednou nezajede když ten pan Sobotka je tak neschopný a neumí vysvětlit přání českého národa a hlavně neumí tak dobře si bouchnout pěstí do stolu?

2 0
možnosti

RvRv Neměla většina otázek, které jakkoli kladete v článku, patřit Sobotkovi??!!!

1 4
možnosti

J75a88r49a 27R35a78n63k

5. 7. 2016 6:35

Nad Vami Vam Sobotka odpovidaR^

0 0
možnosti

Milos Zeman predsedal okradeni Ceske Republiky v roce 2001, manipulaci vymazani ruskeho dluhu, ktere pro CR znamenal ztratu v hodnote priblizne 2 miliard americkych dolaru. (!). (To je dnes 50 miliard ceskych korun o ktere jsme byli okradeni vladou pana Zemana.)

Z nasledujici vdecnosti Ruske Federace se pochopitelne da financovat mnoho prezidentskych kampani a stin nepruhledneho financovani kampne pana Zemana zustava. Prosim nase verejna media, aby tohoto cloveka, ktery je soucasne prezidentem nasi republiky, pozadali o verohodne vysvetleni teto akce a jeho role v teto akci, kterou v roce 2001 jako predseda vlady nadsene schvalil. V soucasne situaci se domnivam, ze tato akce zavazne poskodila CR, a jeji obcany. Rad bych se mylil a byl bych rad, aby nas prezident byl cestny clovek, ktery vzdy obhajuje zajmy Ceske Republiky.

Upozornuji, ze Rusko bez problemu pokrylo dluh Kuvajtu 1,7miliard dolaru v plne hodnote.

Proc Kuvajtu a ne Ceske Republice je Rusko ochotne plne zaplatit dluh, ne Ceske Republice, jejiz president se ponizene lisa a vnucuje do pozornosti ruskeho prezidenta pana Putina.

6 0
možnosti

Co takhle se zabývat tím, že vrchní velitel našich "Odzbrojených sil" nám podsouvá referendum o vystoupení z NATO? A nic na tom nemění ani to, že říká, že by hlasoval proti.

3 1
možnosti

Nezapominejte, , že vrchní velitel našich "Odzbrojených sil" je podrizenym plukovnika KGB Vladimir Vladimirovice Putina.

5 1
možnosti

Vážený pane autore, nevím o jakých třech nulách hovoříte. Nevím jestli mezi ně pan prezident Zeman patří. Pokud se jedná o Vás, začínám se obávat, že Vaše místo ve dvšma 00 Vám už nikdo nevezme.

5 6
možnosti

Na prezidenta Zemana nesahat, Vladimir Vladimirovic to nema rad.

8 2
možnosti

Presny postreh, politikům vcetne prezidenta chybi tah na branku prave v těch podstatných záležitostech. Tam by totiž museli jit se svou kuzi na trh a ukázat zda na to skutecne mají.

4 0
možnosti

Nula k nulam ,vetsina naroda ho volila .KarmaR^

2 1
možnosti

To je sice pravda,ale většina národa ho zvolila v druhém kole,protože nechtěli Schwarzenberga(já jsem svůj hlas znehodnotil ve volební místnosti).Ptejte se,které nuly poslali do druhého kola takové kandidátyR^

2 4
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik