Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

13. 7. 2016 19:09

Moc krasny clanek, karma s nekolika hvezdickami mu pravem nalezi.!

0 0
možnosti
SB

Ne že byste neměl pravdu, ale všechno to, o čem píšete, je slabým odvarem proti skutečné tragédii, která se v druhé fázi na střední Evropu řítí ze západní Evropy a v první fázi na západní Evropu z Afriky a z muslimských zemí.

Jestliže se tohle nevyřeší, nemusí nás z jiných problémů bolet hlava, stejně jako člověka, který je vážně nemocný a smrt už mu klepe na dveře, nemusí bolet hlava z toho, že k již existujícím zdravotním komplikacím mu ještě navíc diagnostikovali počáteční mírné stádium cukrovky.

3 3
možnosti
EK

Třetí cesta neexistuje. buď máte skutečný kapitalismus nebo nějakou odrůdu socialismu.

2 0
možnosti
AM

Nj, když EU se chová jako RVHP, v Rusku trestají kritiku Stalina, v EU zase vyhazují z práce za kritiku islámu, spousta podniků byla zlikvidována privatizací, chudí chudnou, včetně invalidů, jako jsem já, takže tady je třeba hledat ten nárůst pocitu, že za komunistů bylo líp. Kdyby východní Evropa místo šokových privatizací a hesel typu "hurá zpátky do Evropy" budovala něco jako "třetí cestu", příp. si vytvořila svou vlastní alternativu k EU, tak by to možná vypadalo úplně jinak. Každý následek má svou příčinu, třeba i obliba Putina má příčinu v neoliberálních praktikách 90tých let, které ožebračily spoustu obyčejných Rusů. A radili jim to západní "mudrci" z tzv. Friedmanovy ekonomické školy. Proč dneska za to západ odmítá přiznat spoluzodpovědnost? A nejsou pokrytecké sankce ve stínu tichého domlouvání plynovodu North stream - 2??? Prve by se měl zarazit North Stream - 2, pak teprve řešit sankce, nikoli naopak, to dělá jen pokrytecká a falešná Angela Merkel.

1 5
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik