Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Krnáčová je odbornice na řešení ptákovin ale na důležitá rozhodnutí nemá a proto se jim vyhýbá. Souhlasím,že Muchova Epopej už dávno měla mít důstojné místo v Praze a necpat to na venkov.Nechápu proč ji nedají na Staroměstské náměsti,kde má Národní galerie část sbírek. Nejhorší primátor to ale není,Bém řádil jak černá ruka,nevypoditelné smlouvy,město zadlužil, místo parku u máje raděj barák,takže kam se ně něj hrabe tato paní.

0 1
možnosti
JZ

Jistě, paní primátorka Krnáčová není dokonalá. Ostatně kdo je. Problém stavby metra trasy D je ale širší, hlavním viníkem průtahů je špatná legislativa. A za to nemůže ani ona ani pan náměstek Dolínek. Naše zákony obecně brzdí svojí složitostí nové stavby. Tak například ve Francii se staví až sedmkrát rychleji než u nás.

0 1
možnosti
VH

Pane Bednáři, ani já sou.. paní Krnáčové nefandím, ale....

Že stojí v tomto okamžiku razící štíty evidentně není její chyba. Aby nestály, musela by být příprava trasy nejméně o čtyři, pět let dále. Takže Bém, Svoboda, Hudeček, Krnáčová. Rukou společnou a nerozdílnou. Svádět současný stav jen či převážně na současnou (nepříliš schopnou) koalici je jen účelová záležitost. Nevím, jakému účelu sloužíte.

Rozhodnutí, že tunel Blanka bude ("provizorně", nejméně však střednědobě) ústit do ulice V Holešovičkách padlo již za Béma. Z toho důvodu není ani v žádných výhledových plánech, zpracovávaných arci již předchozími vedeními města.

Vedení města (předchozí i současné) vždy považovala Pražský okruh za prioritní záležitost. Jenže, pane Bednáři, Praha není investorem, je jím ŘSD (což možná ani netušíte). Pražské zastupitelstvo tedy nemůže v podstatě nic. Proto se zmohlo jen na protestní zákaz vjezdu kamionů. Že to odnese StČ kraj není tak úplně od věci, vzhledem k jeho přístupu k trase okruhu. Závěr: tady jste si do Krnáčové a pražské koalice kopl jen proto, že jste si hůl vymyslel.

Nárůst nákladů ("odhadovaných" = v současném stádiu jen plácnutých)? Nic nového. Nejen u nás.

Ještě jednou konstatuji, že nemíním tímto příspěvkem obhajovat současné vedené města. Jen se držím svého zvyku, ozvat se proti hloupým kecům.

6 1
možnosti
HK

Občas si přečtěte po sobě co píšete...

2 1
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik