Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

J48a95n 40L91u73n10g32a

19. 3. 2017 13:32

Přiznám se, že v mnohém souhlasím s vašimi názory i tvrzeními, ale kladu si otázku: z čeho ho obviňujete, když vlastně téměr v ničem neporušil zákon. Pokud ano, nechť je za něj odsouzen, ale pokud je vše zákonné... Myslím, že pokud by na Babišově místě seděl pan Kalousek, Sobotka nebo vy jednali byste úplně stejně, protože by vám tak poradili právníci a ti přece chtějí také slušné odměny za kvalitní radu. Myslím proto, že chyba není jen v panu Babišovi, ale v nedostatečných zákonech.

0 0
možnosti
Foto

Tenhle Andrej Babiš si z nás dělá pořádnou srandu !!

Buzeruje a likviduje podnikatelskou drobotinu hlavně na vesnicích - fízlováním a nehorázdnými pokutami za bagatelní chybu a zároveň se vymlouvá na svou "blbou" sorry jako - účetní, která divně kryje jeho milionové podfuky.

Čistý a usměvavý vyleze z každé lumpárny! No a nehoďte to takovému borci !

6 1
možnosti
Foto

Je to inspirativní, až budu mít problém s berňákem/zdravotní pojišťovnou/sociální správou, zkusím se omlouvat tím, že mám nezkušenou účetní, i když, kdo nemá na pořádnou účetní, neměl by podnikat vůbec nebo tak nějak to bylo, jestli si dobře pamatuji. Na druhou stranu očekávám, že za chybu nezkušené účetní mě úřady nebudou pokutovat ani penalizovat. :-)

2 0
možnosti
MC

R^ To je pravda pro všechny co strkají, jak níže uvádí pan Zákoucký palice do koblih.

1 0
možnosti
MZ

Pane Bednáři,

je špatné porovnávat dvě zla, tedy dle mého. Kalousek také svatozář nemá, v čem se koupal víme, já mu nejvíce zazlívám spolčení s ČSSD a komunisty, kdy i jeho rodná KDU pochopila, že takto dál ne. Tím u mě skončil, neokecá to záchranou malých stran. Ale upřít mu nelze, je chytrej, je to výborný rétor a mazanej je také, viz použít knížete jako výtah.

Pan Babiš to je kapitola sama pro sebe, žádná fakta, jen hraní na city. A voliči to žerou. Co má na svědomí asi ví každý a pouze pštros před tím strká hlavu do koblihy.

Problém vidím jinde a to jsou důsledky dalších voleb.

Ano dle mého dostane 30%, socdem pod 20% a pak se uvidí. Takže premiér Blábiš, Sobotka MF. Na hradě Zeman (díky spojení s ANO), protože loutkoví protikandidáti typu Horáček jsou snad ještě větší zlo než Zeman.

A pak se teprve máme na co těšit. To bude Čapích hnízd, dotací, odklánění. No a kde se na to vezme? To se v programu ANO nedočtete, ale je jasné, že to zaplatí malé firmy a živnostníci. Protože přeci důležité jsou velké firmy, nikoliv malé, ty jsou k ničemu.

Takže se máme na co "těšit".

S pozdravem

MZ

11 1
možnosti
Foto

jeho rodná KDU ho pověřila jednáním o možné podpoře vlády ČSSD s podporou komunistů. Když to prasklo, dala od něj ruce pryč.

5 2
možnosti
Foto

Kdo může za to že zloděj nesedí? Protože ho nikdo nechytil. A proč ho nikdo nechytil? Protože ho nikdo nehonil. Proč ho nikdo nehonil? Protože někdo účelově reorganizoval policii a přizpůsoboval si zákony. Kdo to byl? Kalousek a Sobotka. Proč ti dva nepodali trestní oznámení? Protože se bojí toho, co na ně zloděj ví.

A víte jaký je rozdíl mezi dobrým a špatným zlodějem? Toho dobrého ještě nechytili.

2 5
možnosti
Foto

Ještě je varianta, že zloděje nechytli, protože to není zloděj. Jinak vaše tvrzení, že Kalousek reorganizoval policii, to je tedy pěkná haluz.:-/

6 1
možnosti
JM

Dovolím si citovat z FB:

"Nedivím se, že nesedí příjmy Andreje Babiše. Divím se že ještě nesedí Andrej Babiš."

13 2
možnosti
Foto

když on Ištvan někam zalezl a nemaká ;-D

4 1
možnosti
RS

Kariera pana Babise zacala jiz za totality. Rodina Babisu patrila ke komunisticke elite. Proto se Babis junior stal miliardarem. Za svoje "uspechy" vdeci i Zemanovi. Uz u nas nevladnou komuniste, uz u nas vladnou byvali komuniste. Casy se meni.

12 1
možnosti
IC

Obávám se, že ty podvody nejdou vysvětlit. Jedině : klasicky - to já ne, to oni.

1 0
možnosti
PL

P70e35t62r 44L53a10n59g47e59r

17. 3. 2017 13:39

Nemám dost ověřených informací, kdo z nich je větší lump, či zda vůbec někdo z nich porušoval zákon. To opravdu přesvědčivě nevím.

Co vím je, že Babiš je úspěšný podnikatel nezávislý na svém politickém postu, kdežto Kalousek je úspěšný politik závislý na svém zvolení do parlamentu.

A ted, jelikož jeho straně hrozí 5% hranice, zvolil Kalousek útok na Babiše, to je věc, která se mi nelíbí.

8 20
možnosti
Foto

Realistický názorR^

5 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS