Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jyrka Paroubek zatím mlčí, protože "zbrojí". A až s tím svým výbušným komentářem vyjde ven, na ČSSD nezůstane niť suchá (a ba potom ani kámen na kameni a cihla na cihle)...!!

0 0
možnosti

Jak dopadne ten nynější triumvirát rozhodnou výsledky parlamentních voleb. Jasné je, že Miloš Zeman bude až do těchto voleb tomu triumvirátu mazat schody, aby upadli. Jinak autorem pěkně napsáno. R^

1 0
možnosti
Foto

Hezky napsáno, karma.

2 0
možnosti

Neurážím - vážně sděluji, Jiří Paroubek je zajímavý pro sociology, psychoanalytiky i psychiatry. Na straně jedné i určité schopnosti - na straně druhé neúspěšný člověk ! Každý člověk má asi zvládnout sám sebe - a pak se pustit do nějakých služeb. Paroubek je manžel - mizerný, v době s milenkou, tu pak zklame opět ... rozvrat. Paroubek je otec - mizerný. Paroubek je předsedou - zklame, zakládá si tedy Lva 21. Jako chovatel - zklame taky, Lev mu na % chcípne ... Tedy už nechová zvíře , bude zase pomáhat ČSSD. Mezi tím, se stal jogínem ... ! V á ž n ě, co jsou to za lidi, kteří nezvládnou to základní ! Chtějí ale - pomáhat mé osobě, autoru blogu, republice, nejlépe i celému světu ! ... Doporučuji , jako vhodnou učební pomůcku pro studenty LF ! ... :-)

4 2
možnosti

2.triumvirát dopadl také přesně tak jak ten první ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik