Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Bednář je bývalý dramaturg československé televize z dob normalizace. Jeho tvorba byla takovým běžným, nevyčuhujícím průměrem. Jako důchodce je dnes ale pan Bednář velmi čilý. Ve svém vysokém věku nemůže dospat a tak již od rána tluče do klávesnice poté, co přelétl titulky denního zpravodajství. Škoda, že jen titulky, protože z těch se dá uvařit pouze kyselý guláš. A navíc pan Bednář zdá se nemá. A to v Praze kandidoval za ODS.

0 0
možnosti

Nemohu si pomoci, ale v tom článku je prostě uvedena kupa polopravd a mnohdy i lží. A na otázku uvedenou v nadpisu je prostá odpověď - podívejte se na transparentní účet!

0 0
možnosti

R^R^R^ O vašich textech je dobré přemýšlet!!

0 0
možnosti

Já se o Robejškovi dozvídám jen z článků na blog.idnes. Jinak jakoby se po něm země slehla. Myslím si, že většina veřejnosti je na tom s povědomím o jeho existenci podobně. Takže podle mne je jeho hnutí (nebo co to je) úplně bez šance. :-)

1 0
možnosti

Podle finanční zprávy Realistů za rok 2016 M. Dospiva věnoval 3 miliony, tedy absolutní většinu z příjmů.

Jenže, koho máme volit, pane z ODS? U vás zpoza rohu pořád vykukuje Íčko, různí mazánci a rybníkáři. Klaus, Topolánek, Nečas - třikrát a dost !

2 0
možnosti

Financovat Robejška znamená vyhodit zbytečně peníze. Robejšek Realisty pohřbil ani ne do týdne po zrození. Tak zoufalé P.R. a představení "programu" (co ostatně představit, když žádný program nemají) se hned nevidí...

3 2
možnosti

P15e60t50r 26S69k48á92c38e47l

30. 6. 2017 23:23

Souhlas, i když 100x opakovaná nepravda se stává "pravdou"...

0 0
možnosti

J67i40ř13í 30H97r60b89e53k

30. 6. 2017 11:32

To je jedna konspirace za druhou... tak taky nějakou vymyslím: vždycky když se objeví nová strana, tak se zároveň objeví i mnoho konspirací o tom, jak je špatné je volit, jak nemají šanci, jak jen vykrádají programy těch „zavedených“ stran, které nám úspěšně slibují už přes 20 let, jak se vždycky v tom následujícím období (samozřejmě pokud je zvolíme) zamává s korupcí, kartelskejma dohodama, šlendrijádskýma na míru napsanejma smlouvama, podfinancovaným školstvím/zdravotnictvím.... atd. Nemůže to být jenom obyčejný kvíkání: „Nééé... už je nás u korýtek hodně, jenom už sem žádné neposílejte! Hlavně ne ty, kteří by to mohli myslet vážně a za pár let udělat to co my jsme Vám úspěšně slibovali přes 20 let - to bychom vypadali fakt trapně!"?

4 1
možnosti

Ano,Robejšek opravdu nemá s penězi na kampan problém a jak sám říkal,90 milionu bude k dispozici.Ovšem od koho už neřekl...,zatím to na víc než pul procenta nestačí.Těch prokremelských "pravicových" revolucionářu u nás ve skutečnosti moc není a Robejšek se o své voliče muže poprat akorát tak s Okamurou a ostatními "vlastenci"...

2 0
možnosti
Foto

Všechny tyto obskurní strany a straničky posilují pozici Andreje Babiše. Do parlamentu se nedostanou a jejich propadlé hlasy získá z největší části vítěz voleb, tedy ANO. Psala jsem o tom na svém blogu. Podle mého je potřeba, aby voliči i přes své znechucení volili tradiční demokratické strany, protože žádná nová neprorazí. Leda by se stal zázrak.

7 1
možnosti

J93i27ř12í 92H17r33b46e33k

30. 6. 2017 11:40

Právě tohle neustálé předjímání o tom, kdo prorazí a kdo ne, křiví výsledky voleb, protože lidi jako hejlové volí ne to, co by rádi, ale „nejmenší zlo, které má větší šanci prolézt“. Pokud má nějaká obskurní stranička dle mého názoru správný program, je správné jí volit bez ohledu na výsledek, protože i kdyby neprorazili, ti lidé potřebují vědět, že jejich úsilí někdo vidí a oceňuje. Nehledě na to, že proti Robejškovi s Kohoutem a programu Realistů vypadají jako „obskurní straničky“ spíš TOP/Zelení/KDU;-)

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS