Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Jen bych Vás opravil.Zemam za sebe nikoho nikam neposlal,k tomu nemá žádné pravomoce.Česko se k aktivitě Polska vytvořit "východní EU" pod jeho dominancí postavilo dost zdrženlivě,stejně jako Rakousko,které zastupoval velvyslanec...

2 1
možnosti
Foto

Prezident má veškeré pravomoce delegovat.

0 0
možnosti
AB

A73d10a14m 55B29í30l81e82k

7. 7. 2017 16:50

Zeman ve volbách jako jediný podpořil Trumpa. Trump na něj přesto kálí, takže nevidím jediný důvod pro to, aby mu Zeman dál lezl do brusele. Spokojeny jsou nakonec obě strany takže vo co go? :-P

3 8
možnosti
Foto

"Go vo naši budoucnost", abych použil Váš slovník. Trump Zemana ignoruje od chvíle, kdy mu CIA dodala svodku o Zemanově politické aktivitě v posledních letech a v podstatě se čeká na nového prezidenta.

10 0
možnosti
JH

Kmoníček, Mynář a Ovčáček to jistě u Trumpa vyžehlí. Máme na hradě kvalitu;-O!!Možná pomůže i Nejedlý, který je sic bez funkce;-O, ale je opěrným bodem!!

Já chvilku poslouchal ten projev, spíše analyticky. Byl chytře a působivě nepsaný!

11 1
možnosti
Foto

Polsko je více jak třikrát lidnatější než Česká republika. Polsko na svém území přijalo americké vojáky, my jsme odmítli americký radar v Brdech. Polsko dává požadovaná 2% rozpočtu na armádu, my jen asi 1,2%. Polsko chce koupit americké stíhačky, my ne. My můžeme nabídnout vlastně jen bonmoty Miloše Zemana. Tak se potom nedivme. :-)

24 1
možnosti
Foto

Ano, Polsko je prostě partner a ne vyčůránek, který by jenom bral a nedával.

15 4
možnosti
Foto

Ano, toto je správný článek na titulku. Ne fake Kukol R^

3 3
možnosti
JS

Diskutujícím nějak uniká, že to setkání bylo krokem k sestavení bloku pod vedením Polska. Nezúčastnil se ani rakouský prezident.

3 2
možnosti
Foto

No a ? Nějaký společný jmenovatel středo- a východoevropských zemí může být velkou vzpruhou evropské a zvláště eurounijní politiky. A že to vedou Poláci ? A co takhle Sobotka nebo Hamáček ? Legrační ? No právě, už i té východní Evropě jsme k smíchu.

1 0
možnosti
Foto

Jen kdyby ho zavolal Jakunin na Rhodos, to byste viděl jak by praštil pádlem a "pelášil". Možná i v mokrých plavkách. ;-D

Jinak jste to vystihl naprosto přesně, takže samozřejmě karma. :-)

20 3
možnosti
EH

Polsko se snaží vždycky zavděčit USA, tak proč by Trump nehladil polského prezidenta po hlavě jako hodného psíka?

Já bych dala přednost nezávislosti a suverenitě. Nebo když už tak loajalitě EU a ne lezení do zadku zaoceánské velmoci, která bude hájit v prvé řadě SVÉ zájmy. Pokud se Zeman do Bílého domu nepodívá, vůbec nic se neděje.

5 10
možnosti
Foto

No jasně, my jsme se vždycky každému ubránili, my můžeme být suverénní. ;-D

4 4
možnosti
MB

Názory agentur, reálného života = pravděpodobně Miloš končí. Jeho silová konfrontace s jakýmkoliv okolím k ničemu už nevede. Radí se mu, aby se nevyskytoval a nepoztrácel tak zbytek příznivců. Cosi, na tom je. Jsou okamžiky, kdy člověk má čerpat svou dovolenou - jsou okamžiky, kdy nemůže. To je právě to Polsko. Gumový člun na rybníce - nás do centra dění nepřeplaví ! ...:-)

6 2
možnosti
FS

Podivné a jistě málo omluvitelné. Zřejmě je pan prezident uražený, že se Polsko dostalo na výsluní. Ale určitě v tom hraje roli i jeho fyzička!! Vždyť ten pán bez cizí pomoci neujde ani dvacet kroků po rovině a do schodů ani krok, do loďky jej bodyguardi pokládali, na loďce tahali na špagátě.. Proboha, proč pan prezident nejde na vozík a vůbec proč hraje to trapné divadlo "jaký že je ještě jura"?

K účasti náhradníka pana Hamáčka: pro Američany jistě málo známý politik tak ať Trump pocítí tu hořkost a zklamání v našich řadách. No když šlo o něco, např. při setkání se soudruhem Putinem či soudruhem Si Ťin Pchingem tak tam byli v delegaci jiné významné a preferované šajby - poradce Nejedlý a kancléř Mynář ...

8 1
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik