Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Jaky ma tato veta smysl ?

Náhradní matka jim donosila embryo uměle oplodněné vajíčkem anonymní dárkyně.

Embryo umele oplodnene vajckem ? Jako opravdu ?

0 0
možnosti
Foto

Já už se taky ptal. Je to překlep, myslím si.

0 0
možnosti
MB

Já současnému světu rozumím tak , že se boří zavedené hodnoty a určují tkz. nové. Např. se prolamuje tenký led mezi pojmy solidarita a vykořisťování. Stále se rádo staví - Na neexistujícím a obsahově nic neříkajícím pojmu zadarmo ! To se ještě dá i chápat ... Čára je ovšem překročena, klasická rodina je archivální prvek. Jsme ateisté, tu Bohem se stává komerční - Umělá reprodukce ! K tomu další nápady, aby se žena, bez svolení muže - šla volně oreprodukovat. Jedna z alternativ pak je, že vznikne samoživitelka - musíme se o tuto starat ! Podobně, podílet se na alimentačních poplatcích ! Kdo, se proti trendu staví je tmář a nepokrokový člověk ! Vážně, to sděluji zcela občansky - Jsem zmaten, žádné nové hodnoty pak nevidím. Odcházím do svého Dino parku - tam je svět ještě normální ! ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Pane Bednáři, karma.

Ale z tohoto jsem úplný jelen. To biologicky nedává žádný smysl.

Náhradní matka jim donosila embryo uměle oplodněné vajíčkem anonymní dárkyně.

Soud v Los Angeles oba muže, kteří fakticky se zrodem dítěte nemají nic společného, určil jako jeho rodiče

Zdroj: http://ivanbednar.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=615733

2 0
možnosti
EH

Svět stejně spěje k nějaké větší krizi a pak půjdou genderové a sexuální problémy do kopru, protože se vrátíme k modelu člověka celý den hledajícího, jak se nasytit.

Užijme si tedy blahobytu, který nutně přináší roupy v podobě uskutečňování věcí, které byly donedávna tabu. Dokud právo menšin nebude na úkor práva mého, ať si mají své operace, děti ze zkumavek apod.

Má to taky pozitivum: kdysi si gayové brali ženy, ke kterým nic necítili a nebyli je schopní ani uspokojit, možná ani nedat potomky. A to jenom kvůli společenské poptávce. Teď nikdo nemusí druhé klamat.

1 0
možnosti
Foto

Upřímně řečeno, myslím si, že by se klidně našlo dosti žen ochotných žít s dobře situovaným gayem "ve lži".

A také si myslím, že ne každý homosexuál je dnes ochoten k nějakému "coming out". Určitě jsou tací, kteří svou orientaci raději utají a právě proto se žení a třeba i plodí děti.

1 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik