Diskuse

Bezmoc mocných

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

10. 8. 2017 15:26

R^R^R^!!

0 0
možnosti

Pokud má autor pravdu, připomíná to stav před rokem 1937. Takže si musíme dát pozor na naše tzv. "spojence", aby nás nepodrazili počtvrté. Voz roky 1938, 1968 a 1990.

1 0
možnosti

Oprava: "Viz roky...

0 0
možnosti

Hlavně je to celé pokrytecké. Proč teda už dávno nebyly zavedeny sankce proti Turecku za okupaci 36ti procent ostrova Kypr? Jistě to nebude tím, že Severokyperská turecká republika je formálně samostatným státem a nebyla anektována. Důvodem je geopolitika dvojího metru. Nebo: Polsku se vyhrožuje kde čím, protože chce zbavit soudy neomarxistů, kteří soudí nikoli podle práva, ale podle své zcestné ideologie..., ale do Saudské Arábie, kde se kamenuje a sekají ruce, tak tam se vesele vyvážejí západní zbraně. Takže sankce = naprostá šaškárna ve stylu - na Northstream 2 si šáhnout nedáme. Připadá mi, že chtějí vytvořit umělého nepřítele - Rusko, pač se jim ta jejich oligarchokracie začíná drolit a lidi už přestávají věřit pseudoliberálním "elitám". A k tomu, jak známo, není marné vyrobit "společného nepřítele", proti němuž se musíme jako "skuteční uvědomělí Evropané" semknout a hájit "liberální demokracii", ve skutečnosti korupčnickou plutokracii (plutokracie = vláda bohatých).

1 1
možnosti

Jak to, ze Vam nevadi sekani ruk a kamenovani v Iranu? Tam vladne "Theokracie" neboli v pripade Iranu vlada Ajatolahu. Jak Saudove tak Ajatolahove maji penize, hodne penez. Jsem si jist, ze kdyby Saudi chteli ruske zbrane Putlin by jim rad vyhovel a stejne tak Trum vyhovel Ajatolahum. Penize jak pravil cisar ve starem Rime kdyz zavedl poplatek na verejnych zachodech nesmrdi. Jen s tim rozdilem, ze Trump by mel (mohl mit) problemy s kongresem a senatem, kdezto Putinovy by vse prosl hladce.

0 0
možnosti
Foto

Proč opomíjíte mezihru na Krymu s referendem? Krym se nejdříve osamostatnil, a teprve potom jako k takovému se připojila Ruská federace. Co se Vám a Amíkům na tom nelíbí. Přítomnost zelených mužíčků je úplně irelavantní. Ve francouzských prezidentských volbách u každé volební místnosti stála armáda. A nikdo rozhodnutí Francouzů nezpochybńoval.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS