Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

RvRvRv Nevytahujte Peroutku, sice ten článek není, ale zato se našly jiné, tedy ne jeden, které si s obsahem hledaného nijak nezadají. Soudní projednávání bylo jen medvědí službou zmíněnému jménu a udílená cena téhož ztratila hodně lesku a vážnosti.

1 1
možnosti
FB

Nenašel se žádný, který by na Peroutku vrhal negativní světlo... To jen mistři manipulátoři u pár textů brutálně vytrhali kontext (nebo ho častěji ani nepochopili) a prezentovali to lůze jako důkaz Zemanových slov. Zvlášť krutá je tato brutalita u textu Češi, Němci a Židé, po němž si to Peroutka odnesl koncentrákem... Zeman je lhář a to zoufalé dokazování, že to tak není, to očerňování lidí, kteří se už nemohou bránit a kterých bychom si měli vážit, je vrcholně nechutné, Kulhavý...

3 1
možnosti
LC

Takže v prvním případě se Zeman mýlil, že jim na to skočil a teď se mýlí zase, protože jim na to už neskočil.

0 0
možnosti
FB

Měli bychom věci nazývat pravými jmény. Miloš Zeman se nemýlí. Miloš Zeman prostě nepokrytě lže. Omyl se dá pochopit, omluvit se za něj. Zeman své výroky pečlivě váží s vidinou konkrétního cíle a s uvážením aktuálních nálad. Proto dnes Zeman nezopakuje např. svá slova z počátku 90. let, kdy varoval před spojování se "s lidmi, kteří mají jednoduchá a jasná řešení jako vyhánět Židy, cikány....". Tehdy to řekl, protože v té době mu to u nadšené porevoluční populace přidávalo body. Dnes mu body přidává postavit se s Konvičkou na podium a hlásat vskutku sofistikované řešení vyhánění muslimů... Proto dnes plácá nesmysly o Peroutkovi, protože to je laciná zástěrka jeho jiných, vážnějších "kontroverzí"... Takže nazývejme věci pravými jmény: Miloš Zeman je lhář.

8 1
možnosti
Foto

Je to jednoznačné: v druhém kole prezidentské volby hlas komukoliv jen ne Zemanovi. Z dosavadních kandidátů není nikdo horší než Zeman. Prostě nic horšího než dnes na Hradě sedět nemůže.

12 1
možnosti
Foto

Ale může. Fůra exemplářů.

2 1
možnosti
MB

Ze soudních záznamů - poznámka pro soudce ! M.Zeman je známý recidivista - první prohraný soud s peněžitou omlouvou měl v r. 1993. Celkově se měl omlouvat 7x, svůj pontifikát obohatil exekucí na Pražský hrad. Soudruh je řečný, mstivý. Pozor při dalším soudním stání ... ! Soudce, který s individuem případně zahájí stáním, nechť se obeznání - http://www.lidovky.cz/milos-zeman-se-jiz-v-minulosti-musel-za-sve-vyroky-omluvit ... :-)

4 1
možnosti

Zeman se nikdy neomlouvá a tato pseudo omluva Nečasovi ukazuje, jaký je to darebák. Teď by se mu totiž velmi hodilo, aby si lidé mysleli, že i na Babiše je to celé nahrané a účelovka a kampaň atd.

9 0
možnosti
JS

Na to je celkem jednoduchá rada : ušetřeme si svých podezření a názorů a nechme pracovat orgány činné v trestním řízení, zapomeňme na názory politiků, koaličních protivníků a potom až to vyřeší soud tak či onak můžeme mnozí z nás říkat " já jsem měl pravdu nebo mýlil jsem se " do té doby si ušetřeme štěkání psů na řetězu.

2 1
možnosti
Foto

Jednak si myslím, že v případě Peroutka se prezident vůbec nemýlil. Podle Václava Havla je důležitý duch zákona a ne jeho znění. A u Peroutky totéž. Důležitý není jeden jeho článek, ale celý duch jeho předválečné a také okupační tvorby.

A u té "výměny premiéra Nečase" je Vaše tvrzení směšné. Protože zrovna letos tvrdila média naprostý opak. Že nelze, pouze, tak jak to prezident chtěl, vyměnit premiéra.

Piši na tabletu a proto možná ještě něco dodám.

1 7
možnosti
Foto

A dodávám: kultivovaný autor by psal "dotační podvodník" až po nabytí právní moci případného rozsudku.

1 3
možnosti
IB

Volby by podle posledních výsledků volebního modelu Median vyhrálo hnutí ANO se ziskem 26,5 procenta hlasů. Druzí sociální demokraté by dostali hlas od 14,5 procenta voličů a třetí komunisty by volilo 13 procent hlasujících.V dřívějších průzkumech mívalo ANO 34% i více procent.:-)

1 0
možnosti
ZB

Podle Medianu ztratilo od minulé pruzkumu jen jedno procento.Voliči nadále používají místo mozku koblihu,já bych tak optimistický zase nebyl....:-/

1 0
možnosti
ZB

Podle posledního pruzkumu ANO ztratilo 10 procent...?Já jsem žádný tak optimistický pruzkum nezaznamenal....

2 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik