Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, nemáte rád ANO 2011, Babiše a Pirátskou stranu, to od vás není nic nového, jen ti pirátové vám okrajově přibyli.:-/

Doufám, že tato vláda "potáhne za jeden provaz" a nebude se zdržovat nějakými vzájemnými podrazy koaličních stran i jednotlivých ministrů, tak jako to bylo zatím ve všech našich koaličních vládách - stupňování slova NEPŘÍTEL znáte? Nepřítel, úhlavní nepřítel, koaliční partner. Tak to, bohužel, zatím fungovalo; snad to teď bude lepší.:-)

Vládní prohlášení je obsáhlé a optimistické.R^ Strach ostatních parlamentních stran, především těch sdružených v "demokratickém bloku", že by se mohlo podařit splnit jeho obsah, je obsáhlý, ba obludný a zaslepující.:-( Bojící se strany nemyslí na své voliče, kteří jim dali mandáty k práci na úspěšném rozvoji našeho státu, ale jen a jen na své stranické, rychle se prázdnící, stranické pokladny a jejich lídři na tučné pašalíky.;-(On totiž jejich společný a zatím jediný viditelný program ANTIBABIŠ, neměl předpokládaný účinek a mylně se domnívají, že jeho novelizovaná podoba jim přinese úspěch v kýžených předčasných parlamentních volbách.;-D;-D;-D!

1 3
možnosti
Foto

píšete, že ministři ANO kritizují stav ministerstev, které čtyři roky vedli jejich "soukmenovci". To ale neodpovídá vámi jinde označovanému stavu "Maul halten und weiter dienen". Babiše a jeho ANO nesnášíte a to vás nutí ho napadat. Nebylo by rozumnější počkat jaké bude mít výsledky? Z předčasných soudů jeho oponentů je zřejmé, jak se až panicky bojí výsledků státního hospodaření po ucpání děr, které oni před léty navrtali do dna státní kasy a které způsobily, že každoroční deficit se stal obvyklou samozřejmostí.

5 3
možnosti

Vždyť už jsme si jednou čtyři roky počkali: Prakticky 0 km dálnic, žádná digitalizace MF a zejména jím řízených útvarů, deformace zákona o zajišťovacích příkazech, chybějící nový stavební zákon, nejspíše špatná výzbroj a výstroj armády, zřejmě obrovský nepořádek v orgánech řízených ministerstvem spravedlnosti (když podle pana Pelikána je potřeba na vydání panů Babiše a Faltýnka vyčkat, než se stav zlepší), .... Pořád nevíte, jak pracují ministři ANO?

4 0
možnosti
Foto

Inu, což. Karma. Ničeho dalšího netřeba.

7 0
možnosti

Jo jo smutné, kam jsme to dopracovali v čele s prezidentem..

6 2
možnosti
Foto

je smutné, kam jsme to dopracovali s ODS, ČSSD a TOP. 1,6 bilionu státního dluhu a všeobecně rozšířený názor, že politika je jedna velká zlodějna. Jestli nám před Velkou listopadovou kapitalistickou revolucí diktovali z Moskvy a RVHP, co máme a nemáme, tak po ní o tom už v Česku rovnou rozhodují západní majitelé firem a bank, které jim za babku padly do klína.

2 5
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik