Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

RvRv Když vidím Vaše foto a k tomu nadpis, každému pravidelnějšímu čtenáři už bude jasný obsah: Babiš zločinec, Zeman zločinec, Okamura zločinec....umíte také něco jiného?

2 1
možnosti
RC

co se Vam nelibi na babisovinach?

0 0
možnosti

Celá ta věc o podpoře vládě..Můj názor, 30% voličů si zvolilo ANO, tak to respektujte. Máme 9 stran, tak ať se domluví. Ano dá návrh a buď bude dobrý a nebo ne...Tak, jak v životě. S vedoucím v práci mohu a nemusím souhlasit, s manželem mohu a nemusím souhlasit, s rodiči, s kamarádem, s kolegyní, s dětmi.....musíme najít kompromis někdy lepší pro nás, jindy pro ostatní...Hlavně pořád nekritizujme,také se mi plno věcí nelíbí a buď se s tím smířím a nebo pro to něco udělám. Nehledejme důvody proč to nejde,ale způsoby, jak by to šlo :-):-)

3 0
možnosti
Foto

dojde to k dalším volbám a to už řada, dnes ještě parlamentních partají na 5% hranici nedosáhne. Jsou jako rozumu zbavení. Jasně se prokázalo, že osočování Babiše vede ke ztrátě obliby a ODS, Piráti, SPD, TOP, KDU, STAN pořád jdou hlavou proti zdi.

1 1
možnosti
JL

Parlamentni system nikdy poradne nepracoval. Jiz to, ze po volbach jeste musime hendlovat o pozice jako "baby na trhu" je neprijatelne. Kdy si to cesti obcane uvedomi?

Asi nikdy!!! Ti se vyzivaji v napadani, urazeni a s navody pro politiky co jsme zvolily. Byt v jedne mistnosti, tak je ukazkova rvacka. Hruza. A je to po kazdych volbach. Uzasne!!!

2 0
možnosti
MC

Jasná karmaR^ Ten chlap by měl odejít řídit slepičárnu a neotravovat ve státních funkcích.

2 5
možnosti
Foto

zatím mu stoupají preference a jeho oponentům klesají, tudíž je tohle vaše přání stále víc osamocenější.

4 0
možnosti

Tak ten perex je nepovedený. Když už jste citoval ze Švejka, tak snad to mělo být stejně. Tedy, vláda, která nemá důvěru...je vláda bez důvěry. Nikoli nedůvěryhodná.

A pak...můžete uvést zdroj, ze kterého jste čerpal, že pragmatický Babiš v EU se vším souhlasil? Děkuji.

3 3
možnosti
JV

8-o12x Babiš8-o v tak ktátkém blogu;-D;-D;-D! Máte v myšlenkách i něco jiného?Rv

2 2
možnosti

Blog je o Babišovi, Jarčo.

3 3
možnosti
Foto

Tak jste si vylil dnešní nočník na hlavu premiéra a můžete si s uspokojením udělat další čárku. Stejně nenávistně by se dalo psát o všech politických stranách a jejich vůdcích. Pro mne je podstatné, že 4 roky jsme tu neměli žádné kauzy a že s vládou Babiše přichází reálná naděje, že se vyšetří a dotáhnou do konce všechny pod koberec zametené kauzy předchozí.

3 4
možnosti

;-D;-D;-D Vidím, že i Vám už dorazil nejnovější bulletin a striktně dodržujete notyR^

2 3
možnosti
JK

Zvláště v těsto diskuzích platí, že "všechno před slůvkem ALE je lež".

Nejdříve se líbivě vnutit do přízně, použít kouzelné ALE a pak je možné vychrlit to podstatné, naučené fráze a novotvary z PR dílny svého zbožňovaného idolu.

Pozor, zřejmě jste chyběli na posledním školení a máte zastaralé modus operandi. Zastaralá a negativní slova a spojení se už nepoužívají, duo BaZem od jmenování vlády neřekne negativní sluníčkář, kavárník, Kalousek, nyní je povinnost razit pozitivní kurz, staronové makáme, konstruktivně, efetivně, rychle, nebojíme se práce.

Jestli mají diskutéři jiné pokyny tak se omlouvám, na školení jsem nebyl, vše mám jen z vlastního pozorování.

2 0
možnosti

Pak jsem si ještě všimla, že kromě "nenávist" také nově používají a věty uvádějí slovy "ne, že bych Babiše nějak zbožňoval"....;-D;-D;-D Co se jim tedy nedá upřít je striktní dodržování slovníku nařízeného bulletinem.

3 1
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik