Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mnoho povyku pro relativní nic, notabene z dotací, které se nedaří vyčerpávat. Za sebou máme mnohem zlodějštější kauzy a podezřelé prezidentské milosti a ticho po pěšině. Kuponová privatizace, rozkradení majetku KSČ a SSM, smrtící padáky, ozvučení českého předsednictví, Opencard, Zelená Praha, Olympijská Praha(jen projekt přišel na 70 mil., Aféra s CME, Český dům, Diag Human,pražské tunely, internet do škol, IPB, sanace bank, Knižní velkoobchod, liberecký šampionát, LTO, rumová aféra, FVE, Konsolidační banka. Nic nevyšetřeno, nikdo nepotrestán a stálo nás to a bude ještě stát biliony.

1 3
možnosti
ED

Ano pane Šrejbr - máte částečně pravdu: zatím je to (i ode mne, to přiznávám) mlácení prázdné slámy. Akorát nevím, co myslíte tím slovem TO! Co a kdo zveřejní. Zveřejnit to musí někdo relevantní, kdo na to má tzv. GEB"UR, neboli plné právo. A kdo to je? Evropská komise? OLAF? POLICIE? Parlamentní komise? Soud? Zatím většina pouze doporučuje a novináři se mohou upsat! Takže i já apeluji: rozetněte TO! Ale nemáte-li dostatečné důkazy, rychle to vzdejte a nechte raději zapomenout.........

0 2
možnosti

Co třeba počkat s dalšími blogy až TO někdo zveřejní?

3 0
možnosti
JS

Začínám se bavit. Babiš tehdy sám sobě to Čapí hnízdo neschválil, pouze žádal o dotace. Takže místo Babiše budeme muset nakonec stíhat pana Bendla z ODS a už stíhaného pana Rátha.

5 2
možnosti
JH

Ještě stručněji než Dostálek. Bureš pobral prachy, postavil za ně pro sebe něco, nevím jak to ve skutečnosti vypadá, EU ty dotace odejme a naši daňoví poplatníci to zaplatí. Nikdo mne nepřinutí uvěřit, že ty prachy vrátí Bureš.

7 1
možnosti
Foto

J42i11ř22í 45K32i89n69d71l

23. 12. 2017 15:04

Pokud je Babiš jediný svatý v naší zemi, tak nechápu, proč neřekne nic jsem neudělal a tak mě vydejte Policii ČR a já se tam obhájím a dokážu, že dotace je lež. m8 peníze na to, aby si najmul nejlepší advokáty v zemi. Místo toho kvičí jak podsvinče před porážkou , že je to všechno mafie, komplot a hledají se kličky, jak jej z vydání vyvázat. Přitom je mu šumafuk, že je stíhaná jeho rodina za dotační podvod, že by čekal na to, že Zeman dá jeho rodině milost?

12 1
možnosti
VV

Anerekl to? Asi jste to preslechl, nebo jste se nezucastnil zadneho jeho predvolebniho shromazdeni.

2 2
možnosti
ED

Stručně - jestli jakýsi OLAF doporučuje vyjmout (asi to moc nevyšetřoval, má na to vůbec lidi? a přejmul českou rétoriku Kalousků a různých (v minulosti mně sympatických) dnes už pochybných médií (Reflex s feťákem X.Y. apod., ECHO aj.) - tak tedy OLAF doporučuje a to je vše, EK říká, že české instituce vyjmuly ČH z dotací - jaké české instituce, kdo to měl vyjmout? Kdo jim to nařídil? A že podivný vyšetřovatel Nevtípil údajně pracoval pro Rittiga a podobné, to jsou prý také fakta - proč není vyšetřován on. A proč by měl předseda vlády B. odpovídat na otázku co říká sdělění Olafu? Co by? On jej nedostal - taky proč? Takže pořád jedna velká bublina a humbug těch lidmi nezvolených a jak se jim zdá proti minulosti nedoceněných - policie to má taky asi nějak ne moc na háku - takže nic se neděje - jen psi štěkají a karavana jde dál, jak je známo z přísloví a mnoha minulých kauz (prosím ne všech - Rath s miliony v krabici měl už dávno být za katrem - to, že není je nesmírný bordel!) Takže děj se vůle Boží, ale už to trvá moc dlouho. Né?

6 9
možnosti
Foto

Zatracený Kalousek, tak on nakonec ovlivnil i ten OLAF. Že mu není hanba! Rv

11 0
možnosti
MC

Nikdo, včetně bologera, o zprávě nic neví... mnoho diskutujících ani o systému dotací... ale závěry má každý...Počkejte až to přijde a pak diskutujme... Můj názor? Hypotetický jen se znalostí systému. Pokud by nesplnil zadávací podmínky, nemohl by ani žádat, pokud by nesplnil projekt, nedostal by ani korunu.. pokud by projekt změnil během doby dané zadávácími podmínkami...byla by mu vyměřena sankce vrácení 100% dotace + pokuta ve výši 100% dotace t. zv. "Déčko"... NIc takového se nestalo. Počkejme až ten dopis rozbalí, dohodnou se jak to interpretovat ( všichni včetně AB), policie stáhne žádost, nebo PS nevydá a jedeme dál.....Bublina praskne.

7 4
možnosti
VV

Nechapu, co vas vsechny prave tady tak vzrusuje. Jini si nakradli o rady vic, a vsichni jsou v klidu.

Ale asi to bude odnekud dobre hybridne rizene.

1 14
možnosti
Foto

To je obhajoba každého zloděje: "Jiní kradou ještě více než já, tak proč nejdete po nich!"

9 2
možnosti
MB

OLAF říká - jsme ochotni podpořit dobrou věc. Malo - středo zemědělský subjekt. Složí se, i pracující západu. Pomožte si Češi - potřebujete to. Pak to praskne - OLAF sdějuje, velkooligarchům na stavbu mega RD, se ZOO a podnikatelským zázemím nejsme ochotni ! To nehodláme podporovat. Logicky žádá 50 mil Kč zpět a vydává doporučující stanovisko - Došetřete si to. A.Babiš říká - Spiknutí mafie! Už jsem zažil ledacos - to, že premiérovi ČR osobně přřispěji na výstavbu jeho sídla - To jsem, pravda netušil ! On studem neleze do kanálu, naopak. Pak i s ním souhlasím - Spiknutí mafie ! Mj., trestní sazba za zeužití EU dotace je vyšší - 10 let. Doma - je doma , přítel Pelikán, švarná Schillerová , vděčný Metnar , nu a dědula Miloš ! ... :-)

7 0
možnosti
Foto

V době přidělení dotace bylo ČH malou firmou a vyhovělo podmínkám dotace. Punktum.

4 8
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik