Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen tak mimochodem, fakta od Ministerstva financí a článek jedna paní + pan Kalousek povídali:

http://www.mfcr.cz/cs/aktualne/tiskove-zpravy/2017/stanovisko-mf-k-informacim-30467

https://zpravy.idnes.cz/capi-hnizdo-olaf-evropska-komise-andrej-babis-dotacni-podvod-prd-/domaci.aspx?c=A171222_123009_domaci_jkk

Můj vícuc: EU chce uzavřít program, projekt je z naší strany přečerpán, EU nedá ani korunu navíc, takže v závěrečném zúčtování budou jen bezproblémové projekty a s tím čapím hnízdem si dělejte za své co chcete. EU se žádné peníze vracet nebudou.

Je tu někdo , kdo už tu zprávu od Olafu četl?

1 1
možnosti

?? To je dost svérázný výcuc. Takové po Burešovsku vycucnuté:-/

0 3
možnosti

Mám docela rád tahle obrazná přirovnání. A je docela pravdou, že se Babiš již čapí hlavy (ať zasloužené či nezasloužené) nezbaví... stejně jako Nero toho, že zapálil Řím, Sallieri, že zničil Mozarta atd..

Na druhou stranu, když není na obzoru premiér alespoň s nějakou hlavou, tak by kus užitečné práce mohl odvést alespoň ten s tou čapí..

Ano, čapí zobák není moc slušivý..ale otázkou je.. jaká je alternativa?

2 0
možnosti

Nepochybuji ani vteřinu, že se to smete ze stolu; nebo alespoň odprezentuje jako nicnevlivňující drobnost - taková "dietní chybička", která už je dávno překonána pozitivními zásluhami AB.

3 0
možnosti

P41e30t66r 31H21a93j34d55a

26. 12. 2017 17:58

Paní Šulcová, obdivuji Vaši trpělivost. Ti nabubřelí a arogantní hňupi měli být už dávno posláni...

5 1
možnosti

Děkuji, pane Hajdo. Každý, kdo se jen pokusí sundat klapky z očí, mi za to stojí.

1 1
možnosti

Nalévali jiní politici a budou nalévat další a budou to slušní lidé a budou to i křiváci, tak jak to mezi lidma i politiky chodí. Jsem rád ,že čapí hnízdo vzniklo,byla tam strašná ruina a teď moderní ,,kiosek", pokud se AB provinil bude jistě poprávu potrestán, pokud je to politický kalkul policejních složek, nebo někoho jiného, tak to bezpochyby vyšumí do prázdna, tak jako obvykle (tedy po několika letech snažení naší justice).

4 3
možnosti

Tak jistě. Jak vypadá právo v jeho podání, to už nám párkrát ukázal.

7 2
možnosti

Paní Šulcová, už jen kvůli vám by se mělo do diskuse dát: 3x a dost. Při vašem diskusním příspěvku jen prskáte, kejháte. Dávat nám na obdiv jakou VŠ máte je ukázka že u vás ani vysoká škola není zárukou chytrosti. Pomůže vám jedna věc. Dát si nohy do hodně horkého lavóru a dát do něj jakoukoliv voňavou mořskou sůl. Do půl hodiny se sklidníte. Mojí sousedce to pomáhá a přitom bych řekla že je 2x víc plná jedu než vy. ;-D

8 11
možnosti
Foto

Paní Zora má k psaní své důvody, v nejextrémnějším případě je najmuta panem Babišem pro aktivizaci jeho voličů. Její diskuze připomíná hru tenisovým míčkem o zeď, kdy zdi nevadí typ úderu a míček bezhlavě odrazí.

2 5
možnosti

Našel jste pod stromečkem nové boty že?

1 0
možnosti

Můj poznatek z této a nejen této diskuze s koblihovými voliči: Za socíku byla dobrá ta věc, že lidi nebyli hloupí a ve většině věděli, co je bolševik zač. Byla naděje, že to jednou skončí. Dneska je to mnohem mnohem horší. Vládne jim ta největší estébácká a mafiánská ..... a bude vládnout čím dál tvrdší rukou. Oni ji za to adorují a fandí, nekriticky zbožňují.

To už je beznadějná situace, která nemá řešení. S tímhle materiálem (troubovitým nevědomým národem) se nedá udělat nic, jen padat ve spirále, kde zlo krmí a vyvíjí ještě větší zlo, úplně na dno za radostného pokřiku těchto nebožáků a oligarchových médií, jak to skvěle jde a jak makáme. Orwell hadr.

Na jejich obhajobě Babišových lumpáren je vidět, kam až jsou schopni zajít. Dočítáme se převážně obhajobu ve stylu Čapí hnízdo slouží lidem, tak co. Tedy účel světí prostředky. Připadá mi, že ti lidé dočista zešíleli. Tento princip je základem všech totalitních ideologií, jejich konečným výsledkem jsou vždy jenom "krásné" miliony mrtvých sloužících té správné "veřejnosti". Strašné. A to jsou mezi nimi lidé s maturitou a dokonce údajně vysokoškolským vzděláním. Otázku, proč multimiliardář při stavbě sídla okradl "chudé", začínající podnikatele a nesáhl do své kapsy, vysvětlují tak nechutnými a amorálními způsoby.

15 9
možnosti
Foto

Za socíku byli všichni chytří - kdy proběhla ta změna mozku na koblihu? A proč ji tam nemáte vy? Babiš je produktem demokratického vládnutí, kdy elity národa upravily systém k obrazu svému a tak zapříčinili zhroucení Matrixu:-P.

6 1
možnosti

problémem jsou lidé, kteří když píší, píší na základě neověřených údajů, jen na základ emocí vytvářených ve veřejných médiích a navíc tak mohutně zapomnětlivých, že si skutečně neposkládají skutečnost, že celá akce proti Babišovi je minimálně 4 roky staré a neustále se jen stupňuje, aby jistá část populace, která dá spíše na emoce a ne na rozum a logiku, jednala právě tak jsou voliči pro Brexit............ty pomátl jednoduchý nápis na autobuse UKIPu a jehož hlavní sdělení bylo...KOŠILE BLIŽŠÍ NEŽ KABÁT.....a ti kdo nemyslí ale dají na emoce si na toto heslo sedli jako vosa na bonbon.........a přesně tak tomu je i s nenávistnými a závistivými komentáři na účet Babiše..............bohužel....to jsou voliči a jak vidíme ve srovnání našich s těmi britskými .....není mezi nimi velkého rozdílu...........a to by mělo dát lidem látku k zamyšlení..........také by si měli lidé všimnout, jakým způsobem jsou manipulováni.......ale je fakt, že takovéto všimnutí vyžaduje schopnost myslet........

9 6
možnosti

Konečně rozum v místech kde to moderuje emocemi přeplněná kačena. Váš příspěvek chápu jako reakci na hlavní článek ne na to štěkání jedné fretky pod ním...

0 0
možnosti

Ano, napsala jste to jinak p. Š. Jednomu pánovi tam píšete, že má "jiný slovník než my ostatní" - to je pravda. I všichni moji "ostatní" co znám, mají ten samý slovník jako onen pán - ne tedy jako Vy! Policie odhalila? No odhalil to jen jeden pán - onen vyšetřovatel, co je údajně zapleten ještě, prý, k Rittigovi apod. a asi to nebude tak horké a třeba vůbec ne dokazatelné, když to pořád drží pod pokličkou........že.....

6 2
možnosti

Kristova noho.....8-o8-o8-o

Přečtěte si to vlákno celé, ještě jednou a pomalu. Snad to pomůže.

2 3
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik