Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J11i28ř89í 76H25u72m58l

3. 1. 2018 20:19

Tenhle nesmyslný blábol jste stvořil sám pane Bednář ? úctyhodný výkon :-P

0 2
možnosti

Protože si s ní nikdo neví rady. Včetně státního zastupitelství a dost možná že i policie.

2 0
možnosti
Foto

Opět vidíme jak nás veškeré dotace poškozují,jakou armádu úředníku zbytečně živíme. Dotace slouží hlavně k manipulaci s obyvatelstvem státu které jsou v područí Bruselu.

10 1
možnosti
Foto

A tímto výrokem se stran trestnosti dotace kolem Čapáku řeší co...?

1 0
možnosti

Požádal jsem OLAF na jejich stránkách o zveřejnění a zaslání vyšetřovací zprávy. Tak uvidíme. České úřady si mohou tajit, co chtějí, úřad EU k tomu nemá žádný důvod.

9 0
možnosti
DB

D82a77v94i91d 84B29r80u29k

2. 1. 2018 16:46

dobrý nápad :-)

1 0
možnosti
JC

Je to kampaň a může za to Kalousek...

3 1
možnosti
JC

Četl jste nějakou "bruselskou" zprávu? Pak byste věděl, že je většinou sice přeložená do češtiny, ale srozumitelná jako koza rozumí petrželi. Ostatně částka 50 milionů českých korun, je pod jeho rozlišovací schopností. Víte, proč založili OLAF? Protože se i ve starých evropských zemích kradlo. A to ne nějaké drobné, ale miliardy aut. Moc pochybuji, že šlo o podvod. Tak pitomě by skutečný podvod Babiš asi neudělal. Založil by firmu třeba na Kypru a nikdo by nic nedohledal. To jen pro ilustraci. A dále soudím, že u nás soudnictví postupuje takovým tempem, že Babiš s Faltýnkem pohodlně zvládnou minimálně dvě volební období. Jourová byla dokonce ve vazbě a dnes je komisařkou EK a pokud vím, tak třeba Parkanová (pamětníci si vzpomenou, jak kvůli jejímu vydání kňoural Kalousek v parlamentu) se myslím ani před soud zatím nedostala.

6 7
možnosti
JC

ne aut, ale eur. To opravil počítač.

2 0
možnosti
VB

V80i10l94é65m 55B98a62r63á40k

30. 12. 2017 13:21

Chtělo by trestní na MF ČR pro podezření z vyhazování peněz za studii na jasnou věc.

2 1
možnosti
BM

Další varianta: Zpráva OLAFu nebyla zveřejněna a nebude zveřejněna dokud nebude znám zdravotní stav pana Kalouska, mohlo by to s ním seknout.

8 5
možnosti
VH

Samozřejmě. Orgány EU poslouchají Kalouska, který má zatím vrchol za sebou. Orgány EU neví, jak by diskreditovaly nového premiéra ČR, s nímž budou nejspíš v nejbližších čtyřech letech jednat. A s nímž, jako ministrem financí, dlouhodobě (i o dotacích a jejich čerpání) v minulých letech jednaly.

PS: Nebo to snad byla ironická reakce na znalce faktu "za vše může Kalousek"?

0 2
možnosti
MH

Zpráva OLAF ještě není zveřejněna a většina už má jasno ;-D. Dovolím si přinést další možnou teorii o tom, co by mohla obsahovat. Naříklad může obsahovat informaci, že prováděcí předpis na zákaldě kterého byla přidělena "sporná" dotace nebyl řádně harmonizován se směrnicemi EU a tudíž by získání dotace na základě vadných právních norem ČR mohlo být pouze neetické, avšak v souladu s nastaveným právním stavem v ČR. ;-D;-D;-D Je to jen jedna z možných teorií. Také nevím co zpráva OLAF obsahuje.

7 6
možnosti

Leccos by koblihovým voličům měl napovědět už jen ten fakt, že zpráva stále ještě není zveřejněna a zpracovává se na ni právní analýza, jestli smí být zveřejněna. Zajímavé je, že když ti lumpové zaklekávali na firmy Burešovi nepohodlné, žádnou právní analýzu nepotřebovali.

Nález kontrolního orgánu nemůže být utajovanou listinou a musí být zveřejněn. Je nepředstavitelné, aby veřejnoprávní rozhodnutí, nebo rozsudky soudů, byly tajnými rozhodnutími a aby někdo zkoumal co z nich se smí a co nesmí zveřejňovat.!!

11 4
možnosti
ED

OLAF maximálně doporučí (po českých pofiderních stížnostech), zpráva se rozkecá, aniž by byla zveřejněna - zveřejnit nelze - musí jí dostat jen oprávněné instituce, konjunkce z hlavy autorky žádná nebude, "psi štěkají, karavana jde dál", a Feri si může točit klipů plnou pr...

4 4
možnosti

Tak jistě....Úřad placený z našich daní, který kontroluje nakládání s těmito prostředky přeci nebude své výsledky jen tak sdělovat nějakým upachtěným daňovým poplatníkům!

;-D;-D;-D

5 1
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik