Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jednoduchý, primitivní a drzý podvod, nevím , co je na tom k vyšetřování. Babiš jen mlží a odvádí pozornost od podstaty problému. Jeho mediální výstupy jsou určeny zřejmě pouze méně informovaným ale početným voličům. Ukazuje se, že Babiš je asi největší polistopadový gauner.

2 0
možnosti

Co to melete pane B. - ta žaloba i stížnost ombudsmanovi EU byla podána dávno, to podával samozřejmě majitel pan taky B. No a další stížnosti musí teď podat nebo už podal Agrofert, který panu taky B. dnes nepatří, ale svěřeneckému fondu, že.. A důvěryhodný, pro Vás tedy ne, ale pro mne a všechny mé kamarády a známé od zámečníka po vysokoškolského profesora pan B., tedy ne Vy, samozřejmě určitě má!

1 0
možnosti

Navrhuji za výrok ledna 2018 -

"Zprávu OLAF jsem nečetl. Podal jsem žalobu na vyšetřování OLAFu" .

Dejte mi důvěru - jsem důvěryhodný ! Váš premiér, Andrej Babiš ... :-)

9 0
možnosti
Foto

Internetová komunita, jen nevím, jestli ta česká více, než jiné, na to nemám srovnání. velmi intenzivně podléhá davové psychóze, velmi často ještě okořeněné politickými preferencemi:

1. Špatně dopadla speciální pedagožka, která upozornila na možné zneužívání dítěte. Byla, doslova internetově lynčována, i když učinila jen to, co jí ukládá zákon.

2. Naopak, podle blogových komentátorů, by velmi dobře dopadl tzv. Střelec s kuší a byl by asi "osvobozen". Ovšem soudy mnoha států by mu za ten čin, zcela bez váhání, přišily vraždu.

3. Hysterie také probíhala kvůli jakési veřejné výtržnosti na náměstí, myslím, v Žatci a byly požadovány tresty za "pokus o vraždu", i když to byla zcela obyčejná výtržnost, možná s nějakým ublížením na zdraví.

Takto by se, pokud by byl čas a chuť dalo pokračovat. Zdejší publikum prostě příliš nepřemýšlí a hraje stylem "všichni za balónem".

A, samozřejmě, nyní k tomu přichází velmi silný politický motiv lidí, kteří "Andreje" z gruntu nenávidí.

A těm bych chtěl připomenout, že spekulace trestná není. A to, zda se s Čapím hnízdem jednalo o podvod a nebo o pouhou spekulaci, neumí nikdo, byť jsou jeho prohlášení sebesilnější, prokázat.

To totiž umí (s nárokem na lidskou chybu) pouze nezávislý soud.

P.S. Nechtěl jsem do textu míchat legendární případ pana Laciny a opravdu by mě zajímalo, kolik procent skutečně vyježděných dálničních řidičů by bylo ochotných té báchorce uvěřit.

1 6
možnosti
Foto

Ten kdo nepřemýšli jste zejména vy. Kecáte tak, že jeden neví, jestli jste b.... anebo provokujete. Tohle splantat dohromady při vašem věku je opravdu zarážející.

6 0
možnosti
Foto

Věc, jinak legální, nemůže se stát ilegální pouze proto, že z toho výsledku někomu vzešel nějaký prospěch. Pak by třeba nebylo možné spekulativně koupit a následně se ziskem prodat státu nějaké pozemky.

Podvod je definován tak, že někdo je uveden v omyl nebo jeho omylu bylo využito. A myslím, že v dokumentech k té dotaci nic podvodného není.

A, po skončení jakési "ochranné lhůty" může být objekt, na který byla čerpána dotace, prodán komukoli, tedy i původnímu majiteli. To zákon nezakazoval ani tehdy a ani teď.

Ovšem, na politicky nepříjemného Babiše bylo zapotřebí něco vyšťourat a "povedlo se" vyšťourat toto. A i když z toho nakonec nic nebude, tak to stejně parádně zasmrdělo. A to byl účel a smysl té habaďůry.

3 10
možnosti

Je až neuvěřitelné co všechno v obhajobě podvodů z vás vypadne!

Nemá žádný význam s vámi polemizovat!:-P

7 1
možnosti

Když jste tak zamilován do čapího hnízda, zkuste tam zajet a podívat se co vzniklo na místě ruiny. A následně, abyste měl další inspiraci navštivte několik občanů bydlících v bytech bývalé OKD a zeptejte se jich jak strávili svátky... Osobně budu rád,když bude AB vydán a před soudem a případ bude vyřešen, ovšem vy budete happy, že po 10 letech nebude stále ještě rozhodnuto, ale nepříjemný člověk je mimo hřiště a kmotři mohou zase nastoupit...bravo cíle byl splněn;-);-);-)

2 6
možnosti
Foto

Tak proč to Babiš jako milradář to nepostavil zcela za své. Proč musel ukrást 50 milionů drobným a středním podnikatelům. Babiš před poslanci tvrdil, že to postavil pro své děti aby mohly jezdit na koni. Ten, kdo to využívá jako luxusní sídlo je opět Babiš. Jinak občané bydlící v bytech OKD strávili vánoce ve svých bytech.

4 0
možnosti

MZ není kamarád AB a tak má asi nějaké důvody proč to nechce zveřejnit...

0 3
možnosti

A to mu závidíte, že jako xxx dalších podnikatelů využil dotace v rámci platných pravidel? Trestejte ty jenž pravidla určili.

1 8
možnosti
Foto

;-D;-D

Dojal jste mne až k pláči.

7 1
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik