Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

agent zustane agentem, podvodnik zustane podvodnikem, Capak je jen drobek v Buresovych zlocinech

0 0
možnosti
Foto

stát chce "zásluhou" Hermana koupit vepřín v Letech o 220 milionů dráž než je jeho odhad. S ohledem na to, že tato firma je zadlužená a chov prasat kvůli laciným dovozům vepřového zmírá na oubytě dala by se cena usmlouvat i pěkných pár milionů pod odhad. Herman nás tak připravil o nějakých 250 milionů. Proč vás to taky neirituje? Protože to nezpůsobil Babiš. Proč vás nerozčiluje FVE? To nás ročně přijde na 40 miliard!!!!! Protože Babiš je z obliga. Chápu, když se čílí Kalousek. Toho a s ním celou tu bandu grázlů Babiš odstavil od lizu. Vaše úzce orientovaná zášť jen na Babiše, když kolem je daleko víc špíny, je mi záhadou.

1 1
možnosti

Do hlavního blogu se nedostanu. Proto do diskuze k tomuto divokému babišobijci Bednářovi. Zkusím stručně: "Copak to jde vydržet nepsat", píše pan Bed. Nevydržel a zase píše blbosti. K jeho slovům: zprávu celou vyndat na světlo boží nejde - jde o vyšetřování (ale Kalousek ji má nebo kecá). K pánům v diskuzi: Šr.:odhad vyšetřování 10 let. Proč ne: Soudce Berka je vyšetován od r. 2005,dva soudci už umřeli a on se ptá: rád bych to měl vyřešeno než půjdu do důchodu (bere 50% platu - nedělá - tipuji cca 40 t.)Šulc.! "Něco takového tu nebylo myslitelné". Nesmysl: podívejmese: tunely minulých let: OKD, ČEZ, ROP Severozápad, Sazka, Harvardské fondy, Agrobanka 50 mld, Bohemia 20 mld., IZIP, ČKA 230 (236?) mld., IPB (270 mln.) , ProMoPro, solárníci (600 mld, jen za rok 2016 44 mld (z toho 22 mld občané), p. Němcová 18 let v parl. - Kusnierz ROP 1,4 mld, trest 7 let, kdo ho dosadil?, Becherovka, atd. atd.Co říkáte paní Šulcová - sečtěte si ty cifry!Buč.: zrušení navýšení mezd řid.,správně p. Šrejbr: přikazovat soukr. firmam nelze, p. Ces.:"Nejhorší, že občané ... Odpověď - tedy moje: ano, dnes už dokonce 35% a bude přituhovat!

1 0
možnosti
Foto

V případě, že stát bude muset vrátit dotaci pro ČH nějakých 47 mil. tak tu samou sumu přeúčtuje na ČH. Rozčilovat se je zbytečné. Anonym to udal a OLAF to musel napadnout i když se spokojil jen s povrchním zkoumáním. Vloni jsme díky mizernému čerpání "dárků" z EU poslali do Bruselu víc než jsme dostali. Pokud se udávání rozšíří bude to ještě horší. Je málo projektů z peněz EU, které by byly čisté.

1 0
možnosti

Je to pěkně zamotané, to máte pravdu. Škoda že nemá nikdo z nás úplné informace. Budeme si muset počkat na soud. Odhaduji že to bude trvat deset let. Babiš si mezitím sedne do poslanecké lavice, premiéra (třeba) Brabce nebo Stropnického bude tahat jak loutku a ve finále bude očištěn. Až se takto rozhodne budu s pobavením sledovat jak se budou všichni ti co nyní křičí tlačit do vlády. V ČSSD se už takové křídlo za záchranu formuje. A profesor Fiala se s nimi bude přetlačovat. Pokrytci.

P.S. Jen technická: ten panák Pelikán tam seděl i před volbami. A nic neudělal. A Schilerka jen tak mimochodem včera upustila, že ROP zřejmě bude těch 42 m vymáhat. Takže úvahy že to budou platit daňoví poplatníci kulhá.

1 0
možnosti
Foto

Když jsme si Babiše a ANO zvolili, tak plaťme. Podle mého názoru by onu částku (plus pokutu) měl zaplati sám Babiš, a pokud ne, pak členové jeho partaje a jeho voliči. Proč by to měli platit i ti, co ho nevolili, se těžko zdůvodní.

R^

3 0
možnosti
Foto

Včera Schillerová jasně řekla, že v případě vrácení dotace do Bruselu to stát přeúčtuje Babišovi. Nechápu proč se všichni pozastavují nad pár miliony, když se v této zemi za vlády ODS, CSSD, TOP, KDU rozkradly biliony.

1 1
možnosti

MF si pod vedením Schillerové v kauze OLAF vs Čapák, sáhlo na samé dno absurdity, lži, nekompetentnosti a mlhy. Něco takového tady od listopadu opravdu nikdy nebylo myslitelné. Vláda AB bez důvěry prostě maká jako o život.

7 1
možnosti
Foto

chacha, od Listopadu se tady rozkradly biliony viz výše Dostálkův příspěvek. Přiznejte za koho tady kopete a kolik to nese. Pozastavovat se nad třískou v oku Babiše a nevidět trámy v očích jeho oponentů, to je na pováženou.

1 1
možnosti

Lidumil z hnízda čapího, změnil své rozhodnutí nezvyšovat mzdy řidičům MHD ! To je typické o programu Hnutí ANO. a) Dejme tam to - co lid chce slyšet, b) Dělejme si - pak co chceme, c) Vystrč i v pátek nasliněný prst - pokud větry vanou - změň své vyjádření přesně naopak , d) K tomu samozřejmě nespat a makat - prostě to udělat. Pak, ani ho hnízda foukat nebude ... :-)

3 0
možnosti

Není to proto že Sobotkovic vláda rozhodla že mzdy mají zvýšit i soukromé firmy? Takové usnesení je nonsens a proto muselo být zrušeno.

1 0
možnosti

K58a61r79e13l 23B80o93k

5. 1. 2018 9:49

Velice dobře vystiženo. Smutné na těchto případech ( v četně Rathova ) je, že naše soudnictví v podstatě není nezávislé a nekoná. Pokud jde o obyčejného občana je odsouzen ihned a někdy i bez řádných důkazů.

4 0
možnosti

Veliká karma.R^ Nejhorší na celé věci je, že občany tyto věci nepohoršují, nevadí jim Babiš ani komunisté. Vše co je levé je dobrá levárna pro Babiše a jejich přicmrndálky a občanské pacholky.

3 0
možnosti
Foto

veliký nesmysl a lež. Nesnáším lumpárny a podvody už jen proto, že když jsem podnikal, tak mne neplatiči faktur za dodané zboží připravili o pěkných pár set tisíc. Ale pokud se v republice zcela nepochybně různými fígly rozkradly biliony, tak nebudu dělat virvál kolem fíglu, kterým si Babiš pomohl ke 40 milionům, notabene z Bruselu. Všichni, které to rozčiluje jsou nemyslící, Kalouskovou bandou lehce manipulovatelné figurky.

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS