Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ED

Tak jsem byl včera na nádherném koncertě GLENN MILLER ORCHESTRA, prvním v celé současné šňůře v ČR (Blue Moon, Chatanooga Choo Choo, ale i Midninght in Moscow - Podmoskevské večery a Tschaikowski ́s Piano Concerto aj.) a těšil jsem se na ohlasy v diskuzi. Nic moc. Slabota. Pan Landa furt uvádí nějaké ohlasy na webu - vždyť to skupina Reflex, Echo 24 apod. hustí do lidí masívně. Ale blbě - stejně jako když S. vyhodil B. z vlády - to se tedy nepovedlo. A třeba v Deníku se včera ptá redaktorka Perknerová stejným útočným stylem. EET zvýšila příjem do rozpočtu víc než hosp. růst - to je jasné, ale mnozí v tom vidí různé rouzpory, Redaktorka navrhuje zeštíhlit státní zprávu, ale hned v násl. otázce kritizuje "noc dlouhých nožů" apod. Prostě si nevidí, stejně jako někteří účastníci této diskuze, zřejmě, jak se říká, do huby, že... A pořád mi nikdo nevysvětlil, co s minulými veleprůsery, proti nimž je ČH (a to zákonně provedené) se svými dnes už ne 50-ti, ale 42 miliony dotace jako třešnička slonovi, né? "Psi štěkají, karavana jde dál", že...

0 0
možnosti
MB

Donekonečna trvrdím - Zatkněte všechny podvodníky od r. 1989 - Systemem padni komu padni. Politická příslušnost, funkce nehraje roli. Nějaké soudy byly - další se vlečou, jiné zamlčeny. Tu se objeví člověk, který na všem postaví svůj program - hurá ! Za 4 roky nikoho neobviní, ani neodhalí. Mele však o tom, že nespí a maká ! Pak to praskne - Maká co cizích kapes a chvála, první obviněný je zde ! Dělá vše ve velkém, vtáhne do toho i 10 členů rodiny ! A.Babiš svůj program splnil - jde příkladem k očišťování - pravda, docela odvážně a sebekriticky ... :-)

1 2
možnosti
ED

"Vor v zakone" a "turbulence" - co to sem p. Š. motá? Na ty mnou vyjmenované průsery z minula o několik level vyšší jste nereagovali, že...A starý struktury - to je mi k smíchu. Ale Vám asi vyhovují více "nové struktury" - třeba p. Michálek vod pirátů, co se teď hodně zviditelňuje. Mám vystřiženou z novin jeho karikaturu tak z předčtrnácti dny. Píše se u ní: "šéf pirátských poslanců Jakub Michálek v úterý veřejně a bez jakéhokoliv důkazu obvinil vydavatelství MAFRA, že se v jeho médiích píší diskreditační články na objednávku. Pan pirát by si měl uvědomit, že on a jeho braši už slezli z paluby, kde bylo možno beztrestně lhát, loupit, mordovat a znásilňovat. Dneska už jste v civilizaci, víme?" - konec citátu. A já jsem do MfD dnes napsal stížnost, že je papežštější než papež (tedy než Reflex, HN, Echo24 apod.) a má na první straně dnes titulek: ""Poslanci: OLAF píše o podvodu". Podle mne nesmysl: O podvodu mluví jen babišobijec Kalousek a výše uvedený Michálek, jinak i Valachová sděluje: "zpráva neobsahuje konstatování trestného jednání jakékoliv osoby" a nikdo další. Takže 2 - slovy dva - pro mne podivní - poslanci (další nemohli - ještě si tu zprávu neprohlédli a Feri - ten ji nedostane. Takže vymalováno, né?

0 7
možnosti
Foto

"Podle mého soudu zpráva neobsahuje žádné převratné nové skutečnosti, které by už před tím nebyly obsaženy ve vyšetřovacím spisu," uvedla Valachová. Je podle ní zjevné, že OLAF a česká policie spolupracovaly a vyměňovaly si informace. "Zpráva v žádném případě neobsahuje konstatování trestného jednání jakékoli osoby, není to jejím účelem," podotkla Valachová. Kompetence OLAF je podle ní jiná.;-D;-D

1 1
možnosti
Foto

Ještě k tomu čekání. Včera večer na ČT24 v Událostech a komentářích vystupovala mimo jiné i podpředsedkyně mandátového a imunitního výboru poslanecké sněmovny slečna či paní Malá z hnutí ANO. Na otázku, zda výbor příští týden zaujme stanovisko k žádosti policie na vydání poslanců Babiše a Faltýnka k trestnímu stíhání, odpověděla, že asi sotva. Výbor chce prý oba dva poslance ještě vyslechnout. Oba poslanci však zatím neměli možnost se seznámit se zprávou OLAF. A tu prý budou mít až od čtvrtka v příštím týdnu. Takže výbor bude čekat na to, až si pan Babiš přečte zprávu OLAF. Ale pan Babiš se už několikrát předtím vyjádřil, že ho tato zpráva nezajímá a že ji číst nebude. Výbor tedy bude čekat asi dlouho a snad se někdy dočká. Rv

7 0
možnosti
AR

Je na tom mnoho pravdyR^R^

2 0
možnosti
ZJ

.... paní Šulcová - diskuzí s Hermánkem, Bicerou a Dostálkem o Babišovi se neunavujte. Jsou to takoví staří, tvrdohlaví, naivní truhlíci a i kdybyste jim tisíckrát jejich naivitu vyvracela, tak Vám odpoví, že Nebureš je v jádru správňák a že případně kradou všichni ostatní. Starý struktury se uměly vždy podpořit ;-)!

12 0
možnosti

Já vím. Ale nechce se mi je nechat je sem jen tak psát takové bludy.

4 0
možnosti
Foto

Nikdy bych si v roce 1989 nepomyslel, že po tolika letech se najdou lidi, kteří i přes předložené důkazy budou nesmyslně a demagogicky hájit nomenklaturního komunistu, agenta StB, mafiána, který vzešel z 90 let, jehož podnikání provází podvody, podivné společnosti návaznost na Zemana, Grose, Špidlu jeho styky s Mrázkem. jenž jen otevře pusu je to lež a demagogie.

14 0
možnosti
Foto

Babiš byl nomenklaturní kádr? Snad jeho rodiče?

0 0
možnosti
Foto

Sám bych doporučoval počkat na výsledky 4 letého vládnutí Babišovy vlády. Pokud ho vydají ke stíhání, tak bude chodit k výslechům podobně jako parta kolem Parkanové chodí už deset let a bude to muset o víkendech napracovávat.

1 10
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS