Diskuse

Do švestek!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přirovnání A. Babiše ke Karlu Kramářovi kulhá na obě nohy - jejich osobnosti nespojuje myslím vůbec nic a jejich politické osudy také ne. Kramář se stal ministerským předsedou prohlášením Revolučního NS, tedy nikoliv v důsledku voleb. Šlo o přechodný mandát do řádných voleb v roce 1919, tam Kramářovi národní demokraté neuspěli a jeho premiérování tedy skončilo, nastoupil Tusar. Další osud Karla Kramáře i národní demokracie značně ovlivnilo zavraždění schopného a oblíbeného ministra Aloise Rašína, Kramářova spolustraníka. Ale historie samozřejmě nehraje na kdyby.

1 0
možnosti
Foto

Do švestek!;-D Pokud to vidíte do švestek, nevím zda u Vás. Pokud ano, doporučuji koupit si vánoční stromeček již v létě;-)

2 1
možnosti
Foto

Válková prohlásila, že po přečtení spisu nenašla porušení zákonů ČR. S jejími zkušenostmi a vzděláním by měla vědět, co mluví. Sám jsem rovněž přesvědčen o tom, že v kauze Č.H. nebylo nic nezákonného. Jen pošetilec si může myslet, že převod ruiny z Agrofertu a žádost o dotaci dělal sám Babiš. Na to má tým právníků a že by odborníci udělali chybu o tom silně pochybuji.

7 2
možnosti

Válková je členkou ANO. :-)

0 0
možnosti

Třeba máte pravdu, třeba ne.

Ale, přeci jen se zeptám, i když tuším, že se odpovědi nedočkám ... Četl jste celé usnesení policie, kterým zahájila stíhání? Četl jste byť jen jednu stížnost byť jen jednoho z obviněných? Jste seznámen s policejním spisem? Máte byť jen elementární znalosti z trestního práva včetně judikatury? Pokud mi na vše odpovíte ne (jako že to je velmi pravděpodobné, že musíte odpovědět ne), pak nechápu, kde se bere vaše rozhodnost v opakovaných tvrzeních a soudech o vině a podvodu.

Hezký den.

5 0
možnosti

Článek je však o tom, že k soudu, který by to spravedlivě rozhodl, nemusí díky iniciativě exponovaných politiků za hnutí ANO vůbec dojít. :-P

2 1
možnosti

K98a80r23e20l 59B23o50k

1. 2. 2018 9:45

Nástin tohoto případu jste popsal skvěle. Taky jsem toho názoru.Karma.R^

4 1
možnosti

:-)........Tak jste si ulevil ! Jako vzdělanému člověku by Vám mělo býti jasné, že to je jen účelová kauza, vytažená na Babiše, když preference ČSSD začly padat volným pádem a preference ANO šly nahoru. Stejnou mantru opakuje i Bělobrádek a Fiala, ačkoliv i jim musí býti jasné, že to je "účelovka"!

Před dvěma dny byl v Interwiew Faltýnek, zpovídala ho Witowská, nikdy jsem se lépe nebavil! Ta z něj byla nešťastná.

Pokud se domníváte, že Babiš pověří ministra spravedlnosti, aby Nevtípila odvolal, tak to považujete Babiše opravdu za hlupáka a tím on není. Takovým krokem by popřel sám sebe a dal by do ruky klacek těm, kteří po něm jedou, jak kura po snoplu, tak se praví u nás ve Slezsku ! Rv

4 5
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik