Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

10. 2. 2018 12:37

Smutné, ale karma vám náleží V!!V

0 0
možnosti
KP

Pane autore. Já osobně mám čím dále tím silněji pocit, že onen bolševismus, kterého se hrozíte k nám přichází z EU a rozšířováním svazáckého me too i ze Spojených států. Zkuste se zamyslet zdali náhodou ten všemi přívlastky ověnčený Okamura Vás nechce před návratem bolševismu zachránit.

4 2
možnosti
Foto

Hitler nás chtěl také před bolševismem zachránit. ;-(

1 2
možnosti

Pane kolego,

z jedné strany strašíte situací, kdy zem ovládá jedna politická strana a z druhé strany jako komunisti v bývalém režimu, se snažíte bránit referendu občanů, které může omezit rozhodování politiků v důležitých otázkách. Přitom především neberete v úvahu, že základem vládní moci má být vůle lidu.

Nestrašte vystoupením z EU, či NATO, nebo si myslíte, že je to přáním většiny občanů? To je nesmysl, ale v budoucnosti to nelze vyloučit stejně, jako nelze vyloučit válku.

4 2
možnosti
Foto

A stejně držet někoho proti jeho vůli v EU a NATO nemá smysl.

1 1
možnosti
SN

:-)........Pane autore! Vy žijete ve svém, trochu zvláštním světě! Svět se posunul o osmdesát roků dál! Vy jste už jak Kalousek, nejdřív hrozil Řeckem teď za zase koncem demokracie.

Myslím si, že je to nemožné. Tak jako někteří zamrzli rozumem v roce 1968, (v článcích na Idnesu jsme toho svědky velmi často), podobně uvažujete i Vy.

Je tu také senát,(pojistka demokracie, jak i pravidelně praví pan Štěch), a samozřejmě řada lidí, kteří shánějí denně informace přes sociální sítě. Vy k nim patříte také.

Nevěřím tomu, že by ruští hakckeři, mohli ovlivnit myšlení normálních lidí tak, jak ovlivnili volbu kandidáta na presidenta, Drahoše. O to se bystré oko, cenzora Jandy a spol. jistě spolehlivě postará!

Proto žádný strach a s úsměvem k lepším zítřkům ! !!!!!!

3 1
možnosti
Foto

Jenom historickou poznámku. Německo i Rakousko Uhersko zatěžovaly válečné výdaje z hlediska jejich podílu na národním důchodu více než státy Dohody (ještě před vstupem USA do války). Proto centrální mocnosti prohrály. Jak píše v románu Na západní frontě klid, německé vojáky demoralizoval fakt, jaké jídlo nalézali při ofenzivě v nepřátelských zákopech.

3 0
možnosti
Foto

Čistě matematicky vzato nemohly Centrální mocnosti vyhrát. Spoléhat se na to, že se válka udrží na lokální úrovni bez USA a mít neudržitelnou koloniální říši jako Německo je ukázkou selhání politických elit. To bylo způsobeno nedostatkem diskuse a nedostatečnou konfrontací názorů uvnitř německých politických elit.

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

3 2
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik