Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vzpominam si jak ji falsovali i ve skolnich ucebnicich. Nekolikrat jsme v nich museli prelepovat fotografie jejich vudcu.

A ze Slanskeho na Staromestskem namesti tam zustali jen jeho polobotky. Vlastne ne jen, jeho beranici mel Gottwald na hlave.

1 1
možnosti

M66i62l47a12n 75K98e27s12l

15. 8. 2018 17:21

Rohodující není zda se Brežněv narodil před lajnou nebo za lajnou,ale to ,že okupační armáda přišla ze Svazu sovětských socialistických republik a ne jen z Ruska,které v té době neexistovalo.Sovětský svaz tvořilo v té době snad šestnáct republik.O invazi rozhodlo politbyro,ve kterém byli zástupci všech republik.Svaz se rozpadl.Komu teď přišít na triko odpovědnost za naši okupaci.Jen Rusku nebo všem?Proč by toho Černého Petra mělo dostat jen Rusko a ne i Gruzie,Lotyšsko,Bělorusko a třeba i Ukrajina a všichni ostatní.V tomto platí - jeden za osmnáct a všichni bez dvou za dvacet a ne -to oni, my byli jen muzikanti. No,že vojska k nám napochodovala z Ukrajiny.Možná jo, možná ne.Proč by však měli k nám hnát armádu třeba z Kamčatky,když Ukrajina je za rohem.

3 0
možnosti

Pane Kesle, vy budete asi mladsi rocnik a o sovetskem svazu jste se zu neucil.

Pokud napisete ze: z Ruska,které v té době neexistovalo.

Svedci to jen o vasi neznalosti jak dejin, tak zemepisu. Soucasti sovetskeho svazu byla totiz Ruska Sovetska Federativni Socialisticka Republika, jak znel jeji oficialni nazev.

2 2
možnosti
Foto

Vyvratitelná asi není aktivní úlohu Petra Šelesta. Ve falšování historie samozřejmě.

1 1
možnosti

Copak komunisté někdy historii nefalšovali? Nic překvapujiciho. Pořád ta samá žumpa.

10 1
možnosti
Foto

To, ale, je Marku trochu nepřesné. Přesnější by bylo napsat, že každý si svou historii přemalovává ke své potřebě. A my dnes, samozřejmě, také.

2 2
možnosti

P35e89t32r 31B29u93r32i55a59n

15. 8. 2018 11:10

Dobře napsáno, tři karmy.

4 1
možnosti

KarmaR^ Velice dobře propracovaný příspěvek, který musí pochopit i největší hlupáci jako např. viz níže.

6 0
možnosti

A také morální trosky, které se na normalizačním marasmu aktivně podílely.

4 1
možnosti
Foto

Není šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu. Takže, každý si dějiny může vykládat tak, jak se mu to hodí. A současná tendence je, vyzískat z toho 50. výročí invaze alespoň 120% protiruské agitace.

A nikdo se nezabývá tím, čím přemýšleli "tvůrci Pražského jara"? Hlava to ale urcitě nebyla. Kdyby alespoň část z nich měla rozum, nikdo by nikdy tu invazi nenavrhl. Ani NDR ne.

3 6
možnosti
Foto

A dodám, že celý ten úděsný cirkus s 50. výročím (jsem zvědav, jak to bude vypadat při 80 výročí Mnichova, který nás ovlivnil 100 x víc, než 21.8.68) nemá jiný účel a smysl, než vykreslit Rusko jako agresora.

3 8
možnosti

Bane, je to velmi dobre napsane.

A rude kuze prskaji.

2 2
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS