Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

25. 6. 2019 14:50

Bohužel, lež začíná být normou a nikomu moc nevadí, jakým způsobem i jakými prostředky, se udržuje vláda u moci.

1 0
možnosti
AN

Ale jo. Volby ano. Ať je na podzim proti čemu demonstrovat. :-)

2 0
možnosti
MK

Nechci StBáka, zločince a mafiána v čele země, avšak respektuji demokratické volby.

Ty poslední vyhrálo ANO, ať tedy vládne. Nesouhlasím s tím, že bez Babiše nelze. Vždyť on kandidoval pouze v jednom kraji, v ostatních krajích ho voliči volit nemohli. A každý snad pochopí, že nemůže vyhrát ten, kdo nekandiduje. ANO tam vyhrálo zcela jistě kvůli svému programu.

Tak ať ANO vládne a nechme na nich, zda-li dokáží dodat důvěryhodného premiéra.

1 3
možnosti
PV

Takže 70% lidí, kteří ANO nevolili mají být zticha a tiše trpět ?

1 1
možnosti
MV

Nikdo po předčasných volbách nevola. Že vy jste nedával pozor...

1 1
možnosti
Foto

Ale volá. Po demisi. Premiera. A pak co. Padne vláda. Či to má udělat po ,,Sobotkovsku" jako demisi nedemisi?;-D

8 0
možnosti
PV

Babiš chce tuto zem řídit jako firmu a podle toho se také chová - pokud by někdo v jeho firmě protestoval, tak ho okamžitě vyhodí, ale demonstranty vyhodit ze země nemůže - tak prostě prohlásí, že nerozumí protestům a s demonstranty se prostě nebaví !!

Stále se Babiš ohání výsledky voleb 2017 - podle něj totiž máme právo se vyjádřit jednou za čtyři roky a potom máme být poslušně zticha 8-o

2 0
možnosti
PH

A proč by nemohl řídit zem jako firmu, když jeho firmy prosperují ,dávají lidem práci a ještě odvádí daň republice na rozdíl ostatních milionářů, kteří tady peníze ždímají a dani je jinde.

3 3
možnosti
JK

Vypadá to jako déjà vu. Jako článek z Rudého práva roku 1989. Co ti demonstranti vlastně chtějí, strana a vláda dělá co může pro lidi, kdyby se vzali vlády naši čelní představitelé, byla by to hrůza, zmatek, konec světa. KSČ volí 98% (někde i 103%) obyvatelstva a ti si socializmus rozvracet nenechají.

Troufnu si tvrdit, že i bez Babiše, Benešové, Zemana a jejich přisluhovačů tahle země nejen že přežije, ale bude na tom o dost lépe. Stačí jen málo, když lež nebude normou a prostředkem získání a udržení moci.

6 0
možnosti

Rv

Važený autore! Sundejte brýle mámení, abyste mohl vidět cíl včerejší demonstrace. Na závěr to bylo demonstrantům sděleno. Jde o běh na dlouhou trať. Jde o to, zbavit se našeho komunistického myšlení, které stále nám v duších přetrvává. Bez úcty k pravdě, úcty k druhému člověku, úcty ke spravedlnosti žádná změna nastat nemůže, protože stále jsme slouhy závisti, nenávisti, pomstychtivosti, arogance, sobectví, lži a slouhy pomluvám!

:-)

2 1
možnosti
LT

Však se na tom už 30 let usilovně maká ;-D

5 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik