Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co pak od Bureše můžete čekat nějakou zásadovost? Kam vítr, tam plášť...

4 0
možnosti
VF

Zastávám názor, že finanční machinace na celostátní a evropskounijní úrovni, tvorby zdrojů, jejich přerozdělování a celý dotační cirkus vytvářejí jednu velkou džungli mocenskopolitického a byrokratickokorupčnického marasmu, ve kterém se kvalifikovaně orientovat vyžaduje značné schopnosti všeho druhu. Vyslovit všeobecný soud nad tím, jak se kdo umí otáčet a plavat v takové mlýnici zájmů je asi založený jen na subjektivních pocitech a přáních autora, než na skutečných znalostech. Do jaké míry dokáží dnešní nebo příští vládnoucí papaláši využít nebo eliminovat postavení Česka jako neokoloniální gubernie je vždy sázka do loterie.

7 0
možnosti
MB

Tak kolik židlí máme vlastně připravit ?, přijedou ti česka. No bude to premér ČR, dále nějaký Bureš za Stb, pak ten vyšetřovaný z Olafu a ten z nedávné komise střetu zájmů. Prý sebou ještě berou toho beneficienta a oligarchu. Celkem tedy 6 židlí ! :-)

3 2
možnosti
Foto

Řídí se asi heslem "kdo chce kam, pomozme mu tam". Jen ať se EU zadluží ještě daleko víc, aspoň rychleji skončí. Je pozoruhodné, jak hlupáci dokážou z dobrých myšlenek udělat paskvil.

6 1
možnosti
RC

Jak muze takovy program reagovat na propad HDP, kdy je HDP za konkretni ctvrtleti znamo s pomerne velkym zpozdenim? To se bude cca pul roku cekat?

1 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik