Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Nevěřím opakovaně soudem uznanému člověku, který celý život sloužil Rusku, že říká pravdu od srdce, když změní rétoriku!

Stejnětak, když Babiš celý život Rusku sloužil jako komunista a estébák v zahraničním obchodě, jak mu mám věřit, když se od Ruska odvrací?

:-)

0 0
možnosti
MV

Kdyby neměl ruský šváb na pražském Hradu tak zbytnělé ego, mohl už dávno jako nemocnej chlap užívat důchod. Teď si bude po Česku užívat i určité opovržení od Putinovi nakloněných Rusů. Smutnej, ale zaslouženej konec lokálního politika, který sám sebe velice přecenil.

5 0
možnosti
Foto

Miloš Zeman to prý za ten svůj včerejší projev na ruských sociálních sítích pěkně schytal. Nadávají mu a označují za zrádce a senilního blázna.

3 0
možnosti
MV

Tak nejen v Česku, ale i v Rusku. Teď už snad jedině Venezuela nebo Severní Korea.

0 0
možnosti

Podle mne si to Zeman představuje příliš jednoduše. "Zmýlíl jsem se" je hodně málo. V odhadu současné situace se mýlil. Ale určitě se nemýlil, když vyloženě nahrával ruské straně jak v kauze Skripal (Novičok), tak v kauze Vrbětice a v podstatě i ve sporech o dostavbu Dukovan. Zesměšňování BIS (čučkaři) kvůli jejímu odhalování ruských agentů na ruském velvyslanectví si taky nedá za rámeček (BIS měla nakonec pravdu). Za to všechno by měl Zeman zaplatit přinejmenším abdikací. Dost mě zklamal premiér Fiala, když to obrácení kabátu Zemanovi spolkl i s navijákem a poděkoval mu za současné pokrytecké postoje.

5 1
možnosti

Fiala musí dále se zemanem kooperovat! :-)

0 0
možnosti
JK

Obávám se že Zeman zištně jednal podle pokynů Moskvy a hlásal, jak na potvoru, to samé co ruské propaganda. Do poslední chvíle ujišťování, že nic nehrozí. Kde je teď Nejedlý, jak to, že nesedí u Putina a neoroduje za Ukrajinu, to není jako orodovat za Homecredit co. Zeman se neopomenul otřít o Srbsko, kde nejvíc řádili ruští žoldáci, stejní jako v Čečně, Osetii, Kazachstánu, ti o kterých se nemluví a Putin se tváří že je nezná, teda jen když zrovna nesedí na amerických motorkách. Zapoměl se omluvit za Vrbětice i Novičok. Řekl, že "šílence je nutné izolovat", ovšem k Putinovi to směřuje jen nepřímo, které šílence vlastně myslel? Prostě řekl to co národ chtěl slyšet, ale zase tak nějak po svém. Kdyby se zastal Ruska, tak asi zažijeme skutečnou defenestraci. Taky obchody s Ruskem se zastavili a není už důvod Rusku pochlebovat, Miloš je loajální jen sám k sobě, což bylo spoustu let ke škodě Čechům, no a teď to je jednou zase ke škodě Rusům.

11 0
možnosti
JB

J74i75r22i 81B32o62r

25. 2. 2022 12:33

Copak tomu asi říká p

0 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik