Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Po dlouhé době se dá říci, že jsem poměrně hrdý na naší vládu. Její výstupy směrem k Ruské agresi na Ukrajinu kvituji. Jsme malá země, ale dle dostupných zpráv se zdá, že jsme poměrně dost vidět v čele těch, kteří agresi odsuzují. Snad v nás zbyla ta potupa z let 68 a 39 a víme, že Ukrajinou vše končit nemusí. V tomto bodě pak ale nechápu přístup vlád Maďarska a nakonec i Německa. Snad je to tím, že nemám potřebné informace.

Nikdo Ukrajině pravděpodobně nepomůže, ale dodávané zbraně ji, jak vidno, dávají poměrně velkou sílu. A to opravdu není málo.

5 0
možnosti

Vcelku souhlas, jen bych se pane Bednáři zeptal, proč nazýváte Babišovu vládu zločineckou? V čem je zločinečtější, než vlády minulé, za kterých se rozkradly stovky miliard? Vážně jste si jistý, že za jiné vlády by ty zbraně do Ruska nešly? A jak tedy nazvat vlády Francie, Německa atd?

Jde mi o to, že i v době, kdy ruská agrese národ slušně sjednotila, někteří píp nesmyslně přehnaným tlačením na pilu pracují na jeho opětovném, rychlém rozdělení. (Pro některé jednodušší - Babiše jsem nevolil.)

1 0
možnosti

Je to jednoduché!

O zločinech vlád minulých, namátkou Rop severozápad, Nečas- Nagyová, se nesmí mluvit. Tyto zločiny jsou napojené na ODS a ta teď má vládu a premiéra.

Tady se smí mluvit jen o kauzách a dluzích Babiše.

Jestli se Vám to zdá pokrytecké, tak to se Vám opravdu jen zdá. :-)R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik