Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud ho veřejně podpořil M.Zeman, tak mu tím dal "polibek smrti".

3 0
možnosti
Foto

Mne spíše znervózňuje, že tu stále nevidím žádného slušného kandidáta, který by projevil vůli stát se prezidentem. Pětikoalice tvrdí, že chce svého kandidáta představit v září. Obávám se, že to bude už pozdě a že v podstatě narychlo vytáhnou nějakého králíka z klobouku, tak jak to v minulosti udělala i ODS.

0 0
možnosti
Foto

A nebyl v ROH i Gottwald, Zápotocký či Novotný? Já jen, že by to bylo pěkné pokračování tradice. ;-D

1 0
možnosti

No tak odborář, a nikoli řadový, byl i Ronie Reagan :-).

1 0
možnosti

Jako odborář Středula bezesporu schopný je. Když Siemens zavřel SKV Zličín, vyjednal zaměstnancům odstupné ve výši, tuším, 22 platů :-).

1 0
možnosti
Foto

Vyjednal, nebo vydřel? :-)

0 0
možnosti

;-D " Zvýšení minimální mzdy o 2 000 Kč, zkrácení pracovní doby z osmi na 7,5 hodiny, pětitýdenní dovolenou a dřívější penzi pro některé profese."

To mi připomíná výrok jedné důchodkyně, z 1. volby Zemana: "Budu volit Zemana, ten nám sníží nájmy"....

9 0
možnosti

Tak od šéfa odborů nemůžete čekat že bude "v koutě", přece nechcete nějakého Tondu Zápotondu nebo třeba Karla Hofmana. Navrhne 2000, projde 1000 a bude spokojenost. Proti Německu je naše "ÚRO" ještě hodné.

1 0
možnosti

J54a23n 60R52á96ž

1. 5. 2022 12:27

Na otázku "Copak desetimilionový národ nedokáže vygenerovat alespoň jednoho slušného kandidáta" není složitá odpověď. Vygenerovat se dá kandidát pouze z řad těch, kdo o tuto funkci projeví zájem. No a tady vzniká jako u předešlých voleb problém, neb mezi těmi, kdo se ke kandidatuře už přihlásili, pro většinu národa "jedlého" kandidáta nevidím. Takže to zřejmě dopadne stejně jako v předchozích volbách: Lidé, kteří k volbám půjdou budou v mnoha případech volit jen menší zlo, to jest půjdou volit jen aby nezvítězil ten koho za prezidenta nechtějí a ti, kdo vítěze nevolili budou opět nadávat a prohlašovat, že tento nový prezident jejich prezidentem není.

Je podivné, že dodnes tolik lidí, kteří sami sebe považují za demokraty nevnímá fakt, že vyhrát může jenom jeden z kandidátů a proběhnou-li volby svobodně, musí jejich výsledek každý občan ČR respektovat.[>-]

2 0
možnosti
Foto

Podle mě je jistý rozdíl mezi respektem a uznáním. Uznávám, že M.Zeman je zvoleným prezidentem ČR a ale nerespektuji ho jako osobnost prezidenta, protože prezident musí pracovat pro stát a národ, a to M.Zeman nedělá.

Uvedu další příklady. Uznávám, že prezident má právo udělit milost, ale její zneužití v kauze Balák nemohu respektovat.

Uznávám, že prezident má právo vybrat si své spolupracovníky, ale nemohu respektovat, když lže (mění názory) o prověrce v případě Mynáře (o Nejedlém ani nemluvě).

Uznávám, že prezident má právo vyslovit svůj názor, ale nemohu respektovat, když jsou to vulgarity. cenové skupiny. Atd.....

3 0
možnosti

ano, je to zajímavé, ale 10 milionů lidí a žádný slušný kandidát-ka na post prezidenta tohoto státu. rozšokné. Středulu a Babiše bych nevolil, zbýv á už jen generál, nebo se snad ještě něco vynoří.

2 0
možnosti

Třeba ekonomka Ilona Švihlíková.

0 2
možnosti
Foto

Už samotné vyjádření o tom, koho by odcházející hlava státu ráda viděla jako následníka, je ve slušné společnosti krajně nevhodná, nicméně po panu Zemanovi nemůžeme chtít nic, co splňuje aspoň basální kinderstube. Josef Středula je typickým bafuńářem, jeho nápady stran "zlepšení" situace občanů, popsal pan autor velmi dobře. Problémem je to, že to ví i pan Středula, ale přesto je schopen podobné nápady ventilovat veřejně, nejspíše v rámci potřebné podpory.

Jako perlička - dnes na Střeleckém ostrově při shromáždění posledních žijících bolševiků začal podpisovou kampaň i další Josef, tedy Skála, stalinistická fosilie. Čekají nás veselé časy.

Autorovi samozřejmě karma.

14 0
možnosti

Tak Středula je vcelku logická volba pro levicové voliče, proč ne. Teď je na vládnoucí koalici, aby našli vhodného kandidáta... navíc se ještě možná přihlásí Babiš a show může začít:-)

3 0
možnosti

Desetimiliónový národ dokáže vygenerovat slušného kandidáta. Je jím senátor Pavel Fischer, který se v preferencích pohybuje na pěkném třetím místě s výrazným odstupem od dalších kandidátů. Pokud by se vládnoucí koalice dohodly na jeho osobě jako společném kandidátu, mohl by mít šanci.

9 7
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik