Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Babiš má 30% jistých příznivců a 70% zatvrzelých odpůrců. První kolo můře vyhrát. Dvoukolové prezidentské volby se však s takovým rozložením voličů vyhrát nedají. Někdo by mu to měl poradit, aby se zbytečně neunavoval.

1 0
možnosti

R^R^R^

Pane Bednáři!

V Rusku 90% mužiků věří svému vůdci. Je to nedemokratická, imperialistická, zákeřná země. Devadesát procent mužiků se nestará o pravdu a věří jen Putinově propagandě!

Ale nechápu, jak může ve svobodné, demokratické zemi 50% volit nedemokratického zpátečníka, estébáka, předlistopadového komunistického oligarchu, polistopadového, postkomunistického oligarchu ovládajícího, tisk, policii a justici a podporovaného ruskou hybridní válkou za zvyšování našeho státu v závislosti na agresivním, ruském imperialismu! My snad nejsme demokratickou zemí?

Nezavírejme oči před tupostí naši bratrů a sester!

https://lubomirstejskal.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=787398

:-)

2 0
možnosti

Dlouhá léta jsme slýchali"kampáň", tak si zvykejme, že žádná"kampáň", jen přece setkávání s lidmi...

3 0
možnosti

Babiš nepřipravil na energetickou krizi ................

Ona nás nějaká dřívější vláda na něco připravila?

Topolánkova vláda nás připravila na ekonomickou krizi?

Autorova zaslepenost je nekonečná.

0 3
možnosti

J48i47r72i 81T49i65c72h42y

19. 5. 2022 16:01

Pisatel jasne ukazal, ze Babise nema rad.

0 1
možnosti

ANO Jiří, čeština je malebná. I tak se dají formulovat uvedená fakta. I zaslepenost se přidá. Na popisovanou skutečnost , pak není vůbec vidět! Tím se již zaobíral i Kája Marx - "Teorie poznání" ... :-)

3 0
možnosti

Spěte klidně AB se prezidentem nestane...

2 1
možnosti

"...v níž svoje kardinální chyby hází na Fialovu vládu"

Zapomněl jste dodat na vládu, která vládne pár měsíců, v porovnání s osmiletým vládním angažmá ANO, vlastně jen nepatrnou chvilku.

9 1
možnosti

Pánbůh s námi a zlé pryč!

0 1
možnosti

Koukejte makat na tom, ať se zlá předpověď nestane! :-)

0 0
možnosti
Foto

J54o58s50e75f 16B95á65r17t45a

19. 5. 2022 11:51

Paní Moravcová se k té kampaní vyjádřila: Ježiš to je zase mrzení z Babiše. Normální je a doposud vždy bylo, že politik jezdí za voliči. Že s nimi hovoří. To je normální. Pořád je před nějakými volbami. To, že politici vládních stran s voliči nemluví, nejezdí za nimi, že je voliči nezajímají, to fakt není chyba Babiše. 25% "fanklub" Babiše je určitě jiná síla než 3,5% fanklud TOP9. [>-]

4 8
možnosti

Josef, tož mějte rozum. Bureš je bulač. "Sděluji, že do zahájení schůze požádali o omluvení své neúčasti na jednání tito poslanci: Babiš Andrej po celý den z pracovních důvodů,“ zahájila schůzi předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09). Babiš mezitím ve Vyškově a v Pustiměři podepisoval své knihy, rozdával kšiltovky s nápisem Sorry jako a fotil si selfíčka ...

Máte pravdu, jezdí za voliči. Co jiného mu zbývá? V base dobře není. Hrad by celoživotní imunitu zajistil. Souhlasím, kampaň to není, zřejmě nějaká účelovka ... :-)

3 0
možnosti

J81a17n 73D33o44u69š90e35k

19. 5. 2022 11:13

Kdo má moc, chce víc a ještě víc. Holt už toho chlapec dosáhl v životě mnohé a přijdu mu, že být prezidentem mu ještě chybí. Hledal bych v tom tedy jen osobní zaujetí vlastní osobou, projevem narcisty než touhou pomoci zemi.

To zas bude prů...

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS