Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

,,Lekce z komunistické propagandy"

Kdyby jenom z komunistické!Rv

0 1
možnosti

Není na čase přestat tolerovat lidi co podporují nejen Nacismus, ale i totalitní komunismus, přesněji řečeno Ruskou diktaturu pod roužkou komunismu?

2 0
možnosti

Jakapak okupace? Takovy s.a. H neustale pise, jaka byla ta normslizsce selanka.

0 0
možnosti
Foto

;-D Pro mnohé byla8-o Pro ty věrné režimu a systému. Pro takové, co by klidně dříve sloužili i Hitlerovi. Někteří to stihli všeRv A jiní z toho žují i dodnesRv

3 0
možnosti

J55a53n 36R25á80ž

31. 5. 2015 10:40

Propagandě jedné nebo druhé strany, a že obě teď pracují na plné obrátky, může v době internetu věřit jen hlupák.

Holt, takové jsou velmoci: Sov.svaz se svými kamarády ( na to nezapomínat!) obsadil svoji klíčovou zemi ve střední Evropě v roce 68,a nazval to "internacionalní pomocí", prohrál válku v Afghánistánu. Nástupní stát Rusko anektovalo Krym, pojistilo si vojensky Kavkaz v Gruzii a Čečensku, podporuje vzbouřence na jihu Ukrajiny.

Američané zajišťovali stejným způsobem svoje zájmy vojenskou invazí v Grenadě a Panamě, podporovali bojůvky v Nikaragui. Pak si odskočili do Kuvajtu a Iráku, vpadli do Somálska, později si Irák zopakovali a stejně jako Sověti prohráli válku v Afghánistánu. Aby to nebylo málo, tak v mezidobí rozbombardovali Srbsko a teď se angažovali na rozvratu v Lybii a Sýrii.

Suma sumárum mají obě velmoci na triku hodně špíny a je hloupost dělat z jedné etalon ctnosti a z druhé ztělesnění ďábla.

Smiřme se s faktem, že si velmoci dělají co chtějí, vysvětlují svou agresivni politiku všelijak a není síly, která by jim v tom zabránila, když mají podporu doma. Státy jako jsme my musí být velmi obezřetně, a musí dělat vše, aby se nenechaly zbytečně do jejich her vtáhnout. Ale zapomínat bychom neměli bez ohledu na propagandu, kterou nás zavalují jak z východu, tak se západu.

4 0
možnosti
Foto

Nevím, co vysílá TV v RF. Sem tam cos zmíní naše masmedia. Propaganda je holt všude.RvVŠUDE!Co se týká r.1968, umístění vojsk tehdejšího SSSR na území tehdejší ČSSR bylo připravováno a i logist.zajištěno i tehdejšími ,,našimi"kom civil. i voj.tajnými službami!Sověti tehdy o zásahu informovaly i USA. Ty to vzaly na vědomí!První to jako status quo uznal Vatikán!Žádná z velmocí tehdy neměla zájem na destabilizaci situace!Sféry vlivů a zájmů po II.WW byly dány a i přes napětí studené války víceméně v Evropě stále dodržovány!Taková je PRAVDA!Ovšem že se celá pravda často ,,nehodí", jak kdy a jak komu, že, to je ovšem také pravda!!Osobně jsem mnohé z toho zažil!(21.8.1968 jsem ukončil svou ZVS a vracel se do Prahy!).  Info pak byly i od důvěryhodných lidí, kteří nijkak nebyli spjatí s kom!!

4 1
možnosti
Foto

V Rusku je demokracie, mohou si vysílat co chtějí, nesnažte se jim diktovat, co si mají myslet. Naše televize si také vysílá své pořady a Rusko to repsektuje, bude jen dobré, naučíte-li se to také !

0 5
možnosti
Foto

Kdyby světová veřejnost dokopala velmoci k dodržování dodnes platné mezinárodní smlouvy o zásadě nepřípustnosti umístění svých vojsk mimo vlastní území, bylo by na světě lépe, že ano?

Proč raději nevoláte po úzkostlivém dodržování této dohody?

4 5
možnosti
Foto

Armáda USA je v Evropě z důvodu, že si to přáli   země ze strachu z SSSR. NATO vzniklo ze stejného důvodu a z důvodu, že SSSR porušilo dohody z Jalty.

6 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS