Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jyrka Paroubek zatím mlčí, protože "zbrojí". A až s tím svým výbušným komentářem vyjde ven, na ČSSD nezůstane niť suchá (a ba potom ani kámen na kameni a cihla na cihle)...!!

0 0
možnosti
AR

Jak dopadne ten nynější triumvirát rozhodnou výsledky parlamentních voleb. Jasné je, že Miloš Zeman bude až do těchto voleb tomu triumvirátu mazat schody, aby upadli. Jinak autorem pěkně napsáno. R^

1 0
možnosti
Foto

Hezky napsáno, karma.

2 0
možnosti
MB

Neurážím - vážně sděluji, Jiří Paroubek je zajímavý pro sociology, psychoanalytiky i psychiatry. Na straně jedné i určité schopnosti - na straně druhé neúspěšný člověk ! Každý člověk má asi zvládnout sám sebe - a pak se pustit do nějakých služeb. Paroubek je manžel - mizerný, v době s milenkou, tu pak zklame opět ... rozvrat. Paroubek je otec - mizerný. Paroubek je předsedou - zklame, zakládá si tedy Lva 21. Jako chovatel - zklame taky, Lev mu na % chcípne ... Tedy už nechová zvíře , bude zase pomáhat ČSSD. Mezi tím, se stal jogínem ... ! V á ž n ě, co jsou to za lidi, kteří nezvládnou to základní ! Chtějí ale - pomáhat mé osobě, autoru blogu, republice, nejlépe i celému světu ! ... Doporučuji , jako vhodnou učební pomůcku pro studenty LF ! ... :-)

4 2
možnosti
TB

2.triumvirát dopadl také přesně tak jak ten první ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik