Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nechápu, proč se vůbec o něčem takovém jako je VÍCERYCHLOSTNÍ EVROPA mluví. Ani v USA si nejsou všechny státy ekonomicky rovny.

MOŽNÁ je proto, aby se v lidech podpořil pocit rovnostářství. ale to mi přijde velmi hloupé. I když , kdo ví. Možná je hloupost hlavní hybnou silou všeho.

Státy EU by měly konečně pochopit, že existují jistá základní pravidla v evoluci lidských skupin, a že je celkem absolutně jedno, jestli v EU bude jeden stát silnější než ten druhý, protože tyto státy ze zásady proti sobě nemají bojovat ale naopak ...spolu mají bojovat proti jiným podobným lidským skupinám...tedy proti USA, Rusku a Číně..to jsou jediní naši soupeři na mezinárodním poli. A když tohle naši evropští státníci nepochopí, je to bída s nouzí. Bída myšlení voliče, který si tam tyto lidi navolil.....

A Trump jen dělá,co mu nařídili...rozbíjí pocit sounáležitosti Evropanů k Evropě tak jak to dělal celý svůj život i náš Klaus. Tím pochopitelně chrání USA před velikou evropskou konkurencí. Ale proč chránil Klaus USA před evropskou konkurencí? no na to si musí každý najít svou odpověď.

Jsme Evropané a tak bychom měli stát na straně Evropy a nikoho jiného........jenže než nám to v té mystifikacemi rozhárané hlavě dojde. může být pozdě..........

1 1
možnosti

Zeman moc dobře ví, že by se Trump s ním nebavil. Jen by se opět ztrapnil.

5 0
možnosti

Kde se bere tolik nenávisti k hlavě státu , já osobně si myslím že stojíme správně a raději budu stát tam kde jsem než lézt amíkům do zadele tak jako polše, podle mě Trump je jen že je miliardář ale žádnej politik tak jako MZ není

1 5
možnosti

President USA Donald Trump,

pozval našeho presidenta Miloše Zemana na návštěvu do USA. Schůzka se zatím neuskutečnila z důvodů na straně USA.

Je logické, že president ČR Miloš Zeman upřednostňuje osobní setkání s Donaldem Trumpem před politickým shromážděním v Polsku.

President USA Donald Trump předvedl výbornou politicko-obchodní strategii pro USA. Prodej zbraní z USA a zemního plynu pro státy střední a východní Evropy. USA na prvním místě, což je pro presidenta USA samozřejmě úspěch.

U toho plynu je, ale rozhodující cena. Pokud bude pro naše firmy cenově výhodnější, než plyn z Ruska, tak jeho nabídku jistě naše firmy uvítají.

0 2
možnosti
Foto

Servilní politický přístup se ukázal jako velmi naivní, jakmile se Trump setkal s V.Putinem, vše co Polákům slíbil, zapomněl. Miloš Zeman to tušil předem, je to prozíravý politik R^

2 11
možnosti

Pane Macku, tak proč se pořád cpe na návštěvu Bílého domu, když je tak prozíravý???

7 0
možnosti

K58a34r95e76l 30B39o64k

7. 7. 2017 22:15

Díky postoji prezidenta Zemana stojíme opravdu na špatné straně. Blog je napsán velice dobře.Karma.R^

13 1
možnosti
Foto

Prezident nemá žádné exekutivní funkce. To se přece stále píše.

0 0
možnosti
Foto

O důvod více volit Zemana.

2 16
možnosti
Foto

Vy k tomu nepotřebujete žádný důvod. Vám stačí vaše víra. :-/

13 1
možnosti

Tak Zeman chtěl drobek víc než si potřást s Trumpem rukou na polské půdě, tak to pustil úplně...

5 1
možnosti

Polsko vždy strkalo Američanům hlavu do zadnice mnohem ochotněji, než ČR. Proto je návstěva Trumpa logickou "odměnou" a podporou.

3 20
možnosti
Foto

Zatímco vy jste ji strkal do té ruské :-/

15 1
možnosti

"Toho, že dal Zeman přednost své dovolené si prezident Trump nepochybně povšimne."

V té záplavě apokalyptických zpráv alespoň jedna, u které jsem se řehtal jak kůň...

3 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik