Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O co půjde v podzimních volbách8-o

O nic moc, jenom o tu MOC. A ti, kteří se o ní bojí, ,,revů";-D ,,Tradič. partaje" již dávno vyhořely, nikdo jim nevěří. A tak by každý chtěl změnu. Pochopitelně k lepšímu. Ovšem každý dle svých představ. A tak i mnozí na blogu ,,revů". Mohou. To je totiž demokracie;-) Jen soudný rozum, často účelově gumovaný, umírá na ,,úbytě"Rv

0 1
možnosti

Tlachani o capim hnizde je uz, stejne jako Kalouskovy padaky, mlacenim slamy...Trapne. To, ze se ozenil? Vzdyt je to jeho vec, nebo snad zavidite? Me se jeho prace libi. O Volbach pujde tem "politikum z povolani" stejne jako v minulosti o JEJICH koryta a stejne jako v minulosti naslibuji, co ani splnit nemuzou.

2 3
možnosti

....nelze než souhlasit R^!

1 1
možnosti

Opravdu , článek se Vám zdařil, podepisuji ! Jsem fascinován Hnízdem čapím. Dle mého názoru podvod a vlivové odklánění šetření. Vše vypuklo v r. 2007 - tj. , již neuvěřitelných 10 let ! Čili, stále horká půda, bez štemplu - nevinen ! Asi je dobré se návštěvám rozumně vyhnout ! Pak Miloš Zeman běží jako první + přiberte si děti z Klokana. Pak dokonce svatba s účastní nadšených hostů ! Nic ve zlém, rodina už padla, právo se třepetá dle potřeb ... I o tom budou podzimní volby ... :-)

7 0
možnosti

P72e69t45r 98N19ě70m14e50c

1. 8. 2017 11:54

Můžeme jít na východ s Babišem nebo na dost nedokonalý západ. Za mě raději "nedokonalá" demokracie než "dokonalá" vláda jednoho muže.

7 0
možnosti

On nám ten Babiš chce udělat v Česku to samé co bruselští magnáti s celou Evropou. Maximální moc Babišovi (Bruselu), zastavit zbytečné tlachání v parlamentu (parlamentech všech zemí) tím, že jim omezí prostor, počet, jednací řád, přijímat Babišovy zákony rychle a bez výhrad (zákony a nařízení z Bruselu implementovat hned a bez výhrad), za porušení vysoké pokuty (odepření dotací a pokutování zemí).

Schizofrenní postoj babišovců a zároveň odpůrců Bruselu je zřejmý. Sny Babiše o Česku jsou stejné jako sny eurotvůrců o Evropě a přesto nepochopitelně jim na lep sedají jejich věřící. Ano věřící, protože jinak než slepou vírou se postoj babišovců (multievropanů sjednotitelů) zdůvodnit nedá, rozum tu chybí.

6 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik