Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Ještě by slušelo dodat, že záštitu nad prvními ročníky Prague Pride převzal i starosta za ODS, Bohuslav Svoboda. A jak tipuji charakterový profil P. Béma, učinil by totéž. A jakkoli účastníky i náhodné přihlížitele PP lituji, primátorům to za zlé nemám. Ročně poskytnou stovky záštit a je to spíše formalita.

Pokrytectví a nenávist nejsou hodnotami konzervativního voliče, pane z ODS.

2 8
možnosti

A co autor navrhuje? To mi v blogu chybí. Zavírat do plynu jako za Hitlera? Tvářit se že nikdo jiný než ten v červených trenkách a bílém triku neexistuje? Jsou katolické země jako třeba Španělsko, kde jsou lidé tolerantnější a podobné průvody nikomu nevadí. Vždyť ti "jiní" jsou přeci taky lidé. Autor se má hodně co učit. Třeba toleranci.

5 33
možnosti
HV

Pane Šrejbře, ale v článku autor nijak nekritizuje jinakost jako takovou, ale tu absurdní sexualitu na alegorických vozech.

25 2
možnosti
AM

Jako čtenář a zdejší blogger ostře protestuji proti smazání tohoto článku z titulní stránky. Považuji to za opětovný návrat cenzury na tento blogový portál pod tlakem různých otevřených dopisů jistých nejmenovaných kolegů bloggerů, kteří se snaží to tu "čistit" podle vlastního ideologického mustru. Vyzývám zdejší redaktorky a redaktory, aby těmto lidem neustupovali, jinak může zdejší blog opět ztrácet čtenáře, podobně jako po kauze s Lucií provazníkovou. Děkuji za pochopení. Pokud se mýlím a vymazal to automat, apeluji na redakci, aby článek na titulní stránku neprodleně vrátila. Děkuji.

19 1
možnosti
TJ

Vážený pane Mikulášku,

otevřený dopis je stejným právem onoho nejmenovaného blogera jako váš "ostrý protest". Redakce se nicméně neřídí ani otevřenými dopisy, ani ostrými protesty: řídíme se kodexem blogera, který jasně stanoví, že na titulní straně vulgarity být nemohou.

S pozdravem

Tereza Janků

3 17
možnosti
TH

Pokud vím,tak katolickou buznou byl Putna označen vyšším státním úředníkem.A ten aby upozornil,jak o něm někdo veřejně mluví si pak vzal transparent Katolická buzna.

3 0
možnosti
Foto

Ano, náměstkem ministra školství Ladislavem Bátorou. Proto v roce 2011 měl v průvodu transparent "Katolické buzny zdraví Bátoru".

1 0
možnosti
JL

Buzer... vždycky byli a budou, ale proč právě v Praze? Co třeba v Ostravě? Gay Colours?

1 0
možnosti
Foto

Velmi dobře napsáno. Karma.

19 1
možnosti

Rv

Falešné představy!

:-)

1 11
možnosti
AL
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik