Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J95i84ř25í 17F85o81g29e52l

29. 12. 2017 15:27

Chlape, raději se nauč počítat, moc ti to nejde. Hlavně dělení....

3 4
možnosti
Foto

M69i97l94a18n 34D47u77d58k66a

29. 12. 2017 15:50

Když ono je prostě jednodušší plácat nesmysly, než se naučit počítat...

1 4
možnosti
Foto

Pokud si chce někdo přečíst oficiální důvod nezveřejnění zpravy od Olafu a lezou mu na koblihu zarucene informace jedné paní:

http://www.mfcr.cz/cs/aktualne/tiskove-zpravy/2017/stanovisko-ministerstva-financi-k-olaf-30553

1 0
možnosti
Foto

M35i90l31a62n 48D78u77d49k65a

29. 12. 2017 15:09

Myslíte tu paní Nejbystřejší z bystrých, která tu veřejně obviňuje diskutující ze lží a která už před vánocemi volala po zveřejnění zprávy OLAF s tvrzením, že už tu dávno je, ale překládá se do jazyka koblihářů....a která zároveň pořád dokola kolovrátkuje, že projekt už byl dávno vyňat z evropského financování?

3 2
možnosti
JS

Vážený pane Bednáři, pochopitelně nejsem tak vzdělaný jako Vy a rozhodně nemám takové dokonalé informace. Prosím, abyste mi vysvětlil můj následující dotaz. Jako občan požádám o evropskou nebo jakoukoliv jinou dotaci a tu dotaci po projednání v patřičných orgánech získám. Zjistí se, že dotaci jsem získal neoprávněně. Jsem za to zodpovědný já nebo ten orgán který mi tu dotaci schválil? Pokud jsem odpovědný já, nechápu proč ten schvalující ouřad vůbec existuje.

1 3
možnosti
Foto

Pokud v žádosti o dotaci neuvedete nepravdivé údaje, tak já nevím co po Vás kdo může chtít.

0 0
možnosti
LH

Pane autore, kde jste byl když jsme za pana Železného, který zase tuneloval Američany stanicí Nova, museli zaplatit arbitráž 10 miliard a kde to pak Železný v televizi obhajoval, že to je jen 1000 kč na každého občana a v rozpočtu se to ztratí.

Je zajímavé, že tito pisálci vytahují na Babiše kde co, ale když vládnoucí strany v čele s ODS rozfofrovaly a hlavně ZADLUŽOVALY naši republiku, tak jim to nevadilo.

2 2
možnosti
Foto

Ale hlavně přehání a není schopen ani údaj od rána opravit. 100 milionová škoda není 100 tisíc na hlavu včetně nemluvňat, ale pouhých 10 Kč.

2 0
možnosti
ED

Paní Š. by se hodila do filmu Kladivo na čarodějnice a teď mne napadá, že vlastně nevím na kterou stranu více (zda jako sekernice, co soudí a popravuje, nebo jako tedy ty osoby na druhé straně. Teď vlastně nevím...) Opět opakuji: vyšetřete a potrestejte minulé ukradené miliardy a pak se dejte do oněch 50 mega, které jsou jenom zástěrkou pro plamenné babišobijce, mezi něž p. Š. patří - měla by dostat metál! Mínus blogu žádný nedám - tomu by nestačio ano 100 mínusů, že... Tu rozmíšku názorů sleduji s dobrým pobavením, ale teď s tím už končím. Nemíním se pouštět do debat typu: "psi štěkají, ale karavana jde dál", ne? Právní rozbor musí být k povolení - vždyť ta věc se vyšetřuje a nemůže se to hodit v plen třeba p. Š., divokým Pirátům či jurodivému p. Ferimu z o velmi malý fous se dostavší strany do parlamentu. A co tam semílá autor blogu dohromady - no to jsou úplné hovadiny, né?

4 11
možnosti

Copak copak? Zase jsem vám nasypala sůl do rány, že o mě už několikátým dnem meldujete?

3 0
možnosti

Švanda k popukání je poslouchat p. Schillerovou (ted na ČT 24). Takže Schillerová si musí objednat právní rozbor na to, zda může zveřejnit zprávu OLAF. Zajímavé, že si tito darebáci neobjednávali právní rozbor, když zaklekávali na firmy, které byli nepohodlné Burešovi, následkem čehož bude stát opět solit stovky milionů korun.

14 3
možnosti
Foto

Ty firmy zůstaly dlužné státu stovky miliard a protože vyhlásily bankrot, jsou peníze fuč. Nešlo o žádné poctivce, ale o podvodníky s LTO.

3 5
možnosti
MC

Takoví jsou Češi. Milují levicové loupežníky a V.Klaus jim bude ležet v hlavě až do smrti.

2 0
možnosti
LH

V Klaus me zklamal amnestií u toho ostatního jen nedostihnul vexlaky a komunistický sibry ty byli hodně napřed a on je nechal.

0 2
možnosti
ZJ

Než něco napíšete počkejte až se vše vyšetří a možná projde soudem, jinak vše jsou jen Vaše zbožná přání a spekulace!

1 1
možnosti
Foto

jo, když se nenávidí, není co řešit.

2 2
možnosti
LH

Zaplatili jsme Novu, IPB, Diag Human , Blanku, Open card........Tak nejakejch 50 mega je ve srovnání s tim drobnost ;-))))

1 4
možnosti

Lidé jako vy jsou pro tento stát koulí na noze a škodnou, ať už z přihlouplého obdivu k mafiánovi a dotačnímu podvodníkovi, nebo s jasnou vůlí této zemi škodit (zhrzení bývalí komunisti).

3 1
možnosti

ANO, premiér řídí první vládu organizovaného zločinu.

8 2
možnosti
LH

A to zase ne prvni byl soucasny kandidát na prezidenta :-)))

0 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik