Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Těch pozoruhodností je více. Rekordně roste HDP - rozpočet v dluhu, A.Babiš přirubal opět 6 mld, Kč bavíc, (už jsme o tom psali). EET, vlajková loď má vodu v podpalubí - výnos není, další torpedo od ÚS. Hrad narubal další dluh 84 mil. Kč, mj. náklady 2007 - 456 mil Kč - 2017 - 522 mil. Kč + drancování Hejtmanství, přesto to nestačí, cestuje se za světovými státníky, že. Tam se pak a souhlasím , nějakých 50 mil. Kč i docela tratí. Nepropadám panice - Úspěchy jsou. Máme různé zákazy - regulace , stát čile roste a šťastlivci i losují o účtenky ! Prostě konečně je nám předvedeno, jak se má rozumně hospodařit - Nu a je lépe ! ... I já děkuji ... :-)

8 0
možnosti
Foto

Rozpočet na 2018 stvořila Sobotkova vláda

0 0
možnosti
Foto

Jsou to takové páně Bednářovo pravidelné protibabišovské předsilvestrovské piškuntálie. A co myslíte, vážení. Je kilo olova těžší, než kilo peří? To je totiž ta správná otázka k věci.

2 8
možnosti
MM

Nic, než trollovat neumíte.:-/

4 1
možnosti
Foto

Jasně, každý zaplatíme 10000 Kč včetně nemluvňat za Babišovy vrácené dotace. Je nás 10 milionů a tudíž do Bruselu podle autora půjde 100 miliard. Že je vaše psaní nic moc, to vím, ale že vám nejdou ani počty???

5 5
možnosti
MM

Ať čtu jak čtu, tak jsem v článku nenašel, že půjde 100 miliard do Bruselu!

Na to jste přišel jak? Jestli správně chápu, jde o státní dluh.

2 1
možnosti
Foto

Ad nepravdivé údaje v žádosti o dotaci: Hlášku, kdo má nad firmou vlastnickou kontrolu, nikdo nepožadoval, takže se jevilo, že je vše v pohodě.

1 3
možnosti

Já jsem si doteďka myslela, že si fakt děláte srandu....vidím, že ne.Rv

3 1
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik