Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ED

A už dost - tímto končím dnes s diskuzí, musím se přece taky naobědvat a přečíst si můj oblíbený list z Babišova bývalého holdingu Mladou frontu dnes - ta je zcela objektivní! A nezávislá!!!

3 0
možnosti

Vy totiž ani nic jiného číst nemůžete, než MF a Lidovky. Těmto novinám o pravdu vůbec nejde. Tyto noviny se totiž tisknou jen proto, aby ANOnisté mohli sami sebe přesvědčovat, že ve zprávě OLAFu (tedy někoho, u koho lze už přece jen obtížněji tvrdit, že jej navedl Kalousek) víceméně nic není. To vám umožní si ospravedlnit, proč budete Babiše i nadále volit, proč mu budete pomáhat zvolením Zemana.

Je to bohužel podobné jako u týrané ženy: ta si taky nepřizná, že něco je jinak, než ona sama vykládá a nechává se znovu a znovu mlátit.

7 0
možnosti
ED

Tak ještě jednou pro paní Š. Přetiskuji sem to, co jsem napsal někdy minule : Do hlavního blogu se nedostanu. Proto do diskuze k tomuto divokému babišobijci Bednářovi. Zkusím stručně: "Copak to jde vydržet nepsat", píše pan Bed. Nevydržel a zase píše blbosti. K jeho slovům: zprávu celou vyndat na světlo boží nejde - jde o vyšetřování (ale Kalousek ji má nebo kecá). K pánům v diskuzi: Šr.:odhad vyšetřování 10 let. Proč ne: Soudce Berka je vyšetován od r. 2005,dva soudci už umřeli a on se ptá: rád bych to měl vyřešeno než půjdu do důchodu (bere 50% platu - nedělá - tipuji cca 40 t.)Šulc.! "Něco takového tu nebylo myslitelné". Nesmysl: podívejmese: tunely minulých let: OKD, ČEZ, ROP Severozápad, Sazka, Harvardské fondy, Agrobanka 50 mld, Bohemia 20 mld., IZIP, ČKA 230 (236?) mld., IPB (270 mln.) , ProMoPro, solárníci (600 mld, jen za rok 2016 44 mld (z toho 22 mld občané), p. Němcová 18 let v parl. - Kusnierz ROP 1,4 mld, trest 7 let, kdo ho dosadil?, Becherovka, atd. atd.Co říkáte paní Šulcová - sečtěte si ty cifry!Buč.: zrušení navýšení mezd řid.,správně p. Šrejbr: přikazovat soukr. firmam nelze, p. Ces.:"Nejhorší, že občané ... Odpověď - tedy moje: ano, dnes už dokonce 35% a bude přituhovat!

0 9
možnosti
ON

A co jako. Takže štípnout 40mega je ok? Co mají říkat ty chudáci kteří sedí za nějaký milion. To je ubohost. A taky lež.

6 0
možnosti
Foto

Jsem v angličtině docela dobrý. Ale jen v takovém tom běžném obchodním emailovém styku. Když jsme ještě používali faxy, povedlo se kamarádovi do faxu napsat: "Zboží v našem "Whorehouse"".

A tak si představuji, jak někdo z nějakého fasciklu psaného školometskou policejně-právnicky-vyšetřovatelskou angličtinou něco vyčtou. Vždyť laik často nerozumí ani znění nějakého rozsudku v češtině.

2 4
možnosti
Foto

Vedoucí našeho provozu zase nechal natisknout štítky na skříň s dvířky Tierschrank. Německý odběratel z toho dostal záchvat smíchu.

1 0
možnosti
PK

Zeman vyhraje volby a Babiš bude vydán, a řekl bych nejsa prognostik,že to takto dopadne. Co bude následovat , to už neumím,zřejmě AB odstoupí a ANO přejde do opozice a prezident najmenuje pana Fialu novým premiérem ,,demokratický blok" převezme vládu a sen zdejších diskutérů a pana Bednáře bude naplněn.

1 0
možnosti
Foto

Na to se odpovídá (alespoň na tu druhou polovinu): "Povídali, že mu hráli". Babiš není ten typ, aby to vzdával.

0 0
možnosti
ED

Co třetina pí Š.? Dnes má už 35% a budou-li podobní svými nesmysly do toho šít dál, bude to padesát a není co řešit, né? Jděte ž s těmi korunovými dluhopisy někam - kolik lidí to tak udělalo (zákonně) a kolik projektů OLAF vrátil Česku zpět - pokud si pamatuji asi 240 a byly to stamilionové - vždycky se nějaká chybička najde, né?

0 5
možnosti

Víte ona se totiž celá byznys historie Bureše skládá ze stovek jednotlivých podvodů za "pouhé" desítky milionů korun...

4 0
možnosti
ED

Píšu sice na blogu pana Bednáře, ale p. Šulcové, že...Přečtěte si p. Š. dnešní rozhovor buď v Právu nebo nahoře v Novinkách s p. Babišem a útočnou novinářkou - těm odpovědím nelze nic vytknout, že... A o ostatním by se dalo v klidu někde pobavit - docela bych s Vámi šel na kafe, ale Vy jste asi z daleka, že.. Tam bychom si to mohli v klidu vyříkat. Nebudu tady zatím vypočítávat kolik miliard "prosr..." jiní a nic se nedělo, nebo sudí Berka, který chodí na tenis, kam já, jehož průsery (údajné) se šetří od r. 2005 a dva soudci již umřeli a Berka říká, že (ač bere 50% platu - tipuji tak 40 tisíc, nedělá, hraje tenis a lyžuje), že doufá, než půjde do důchodu, že už to někdo dosoudí. Tak to jsem sám zvědav i na jiné kauzy - Rath s miliony v tašce apod. TO JSOU VĚCi, které je nutno dořešit, ne krásné ČH, ne? Tím ČH neomlouvám, to stojí a plní svou funkci a zaplatilo už 72 milionů daní, netvrdím, že forma vzniku byla zcela etická, ale nikoli protizákonná - alespoň si to myslím... Uvidíme, že...Až přeložej tu anglicky napsanou zprávu OLAFU, v níž jméno B. nefiguruje a všichni se s tím seznámí, takže - ještě chvíli počkat, né?

2 0
možnosti

Pořád meldujete o jiných, o těch ostatních. To vám vůbec nevadí ten rozpor, že se váš guru dostal na premiérský post kvůli tažení proti korupci a podvodům a sám si triky a podvody přišel k miliardám? A Čapí hnízdo je jen malý drobeček, o dva řády větší je třeba podvod s korunovými dluhopisy, kdy si je pořídil zcela jednoznačně za peníze emitenta...

A když už zmiňujete toho Ratha, u něj se s vazbou nikdo nerozpakoval. Proč už dávno nesedí ve vazbě Bureš a ostatní obvinění? Takto po sobě s Faltýnkem už hezky dlouho zametávají stopy. Vůbec bych se nerozpakovala a navíc bych obstavila všechen jejich majetek. Bývalý dlouholetý komunista s puncem estébáka, to svět neviděl čeho se po víc jak pětadvaceti letech od 89 ještě dožijeme. Rozum zůstává stát nad třetinou voličů, kteří takové kreatuře uvěřili a dali mu hlas.

5 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik