Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když už, tak Horáček byl nelegální bookmaker, žádný vekslák, přijímal v Chuchli sázky na koníčky, v té době to bohužel legálmně nešlo. Každý si za komoušů nějak přivydělával. Nicméně Horáček svůj sázkový podnik v roce 1990 zlegalizoval na rozdíl o většiny skutečných veksláků, kteří po revoluci jen rozjely své podvody ve větším a místo kavek které chtěly koupit bony, marky či dolary začaly odrbávat stát a banky o řádově vyšší sumy a majetek.

2 0
možnosti
KH

Uvidíme zda se Ondráček bude schovávat za imunitu či požádá o vydání a svá tvrzení doloží. Nebo požádá, protože bude vědět, že jej "Babišovo bratrstvo rudé pracky" nevydá.......

6 0
možnosti
BV

Je zcela nepochybné, že veksláci, hazardní hráči, tajní i uniformovaní esenbáci byli propojeni. O tom mám konkrétní důkaz z naprosto hodnověrného zdroje.

V Palackého ulici byl Tuzex, před mím veksláci prodávali bony za cca 5 či 6 Kčs. Známý si tam šel koupit větší množství bonů a tedy měl sebou dost peněz, vekslák ho odvedl do vinárny , která byla naproti Tuzexu, že tam ty bony sežene, protože jich u sebe nemá dost. Posadil ho ke stolu ke svým známým. aby chvilku počkal. Ti známí byli skořápkáři a měli to dobře zmáknuté, zatáhli ho do hry, první hru o stovku vyhrál. U té další ho zmákli aby vsadil proti nim pět set. Prohrál,protože pod skořápkou na kterou kázal kulička nebyla. V tom si vzpomněl co kdysi četl o skořápkářích a obrátil ty zbývající dvě skořápky, kulička nebyla od žádnou, takže podvod Na stole dosud ležely vsazené peníze, tak je sebral, vzal si z nich svých pět set, zbytek jim vrátil a odcházel z vinárny.

Dostal se až na ulici, když za ním vyběhli ti skořápkáři s mužem v civilu, který se legitimoval jako příslušník SNB. Ten známého zadržel a předvedl ho na služebnu SNB do Školské. Tam ho obvinili z krádeže, sejmuli otisky prstů a nechali si ho tam deset hodin, než sepsali protokol.

Známý byl pochopitelně v šoku, takže to s námi probíral a poradil se i se známým právníkem, Protože ten postup snbáků byl dost neobvyklý podal stížnost na inspekci. Asi za měsíc dostal výsledek stížnosti. Inspekce veškerá obvinění jako neoprávněná zrušila, konstatovala závažná porušení zákona ze strany tajného a i chyby na služebně. Ovšem omluvila se, že nemúže řešit toho tajného co ho na služebnu přivedl, protože ho služba nezapsala do záznamu o předvedení což byla její povinnost. Známý byl rád, že to tak nakonec dopadlo,

To propojení nepochybně fungovalo, protože jinak veksláci v Palackého, či černí bookmakeři v Chuchli by mohli vykonávat tehdy trestnou činnost, když o jejich existnci věděl pomalu každý.

7 0
možnosti
PB

P40e98t10r 45B69r62o60ž

16. 8. 2018 22:29

Takže Vy, autore, si dovolujete o někom dovozovat, že byl vekslák? Jistě to budete umět doložit, protože jinak byste měl být stíhán stejně, jako Ondračka.

Horáček určitě není můj favorit, ale osočovat kohokoli bez důkazů je hnus.

6 1
možnosti
VV

Stihani by meli byt vsichni poslanci KSCM za to, co jejich strana rodna teto zemi napachala.

11 4
možnosti
JSS

To je tak... Když režim ochrání bijce a pak jiný režim ochrání sázkaře ve stovkách milionů, pak nemůže vznikat nic jiného než ksind na ksindl a vše platí lidi a stejně na prd!

1 0
možnosti
Foto

;-D ,,Dnes je valcha u starýho Růžičky, ..."(H ́+H), aneb vekslák, ranař, valchař, jak se to rýmuje, jen ten kníže Rohan tam moc neštymuje;-)

1 0
možnosti
Foto

P.S.:pro ty, co by jim to hlava nebrala, viz:https://youtu.be/FnzACjWtkl8R^

On Richard taky nevěděl, co je to Kobera, starej Rúžička, a tak;-)

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. Jinak doufám, že Ondráček se zachová jako chlap, a ne jako zbabělec, který se schovává za poslaneckou imunitu, a proto sám požádá o své vydání. :-)

7 2
možnosti
Foto

Je mi úplně lhostejné, čím se Horáček za socialismu živil a na čem po Vítězném listopadu zbohatnul. Nevolil jsem ho, protože mne nepřesvědčil. Jako kandidát působil uboze i když do toho vrazil z prasátka 50 milionů.

6 7
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik