Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Blábolení. Babiš je zatím neochvějný. Bohuš už by měknul.

1 0
možnosti

P72e95t62r 42S23k43á74c74e54l

29. 8. 2018 22:08

Pan Babiš je a bude vždy neochvějný, nikdy si pod sebou větev nepodřeže. Na to je velmi fikaný. Např. ví se, jak se zmnožil za poslední roky jeho majetek. Nejsem závistivý, ale výsměchem je, když jeho někdo přirovná k našemu nejúspěšnějšímu podnikateli všech dob, panu Baťovi. Pan Baťa uměl řídit výrobu, komunikovat s lidmi a organizovat obchody. Ani jedno z toho pan Babiš, bohužel, neovládá. Jen čerpání dotací EU rozumí, které krachem EU zmizí, vyschne. Byli jsme před EU, budeme i po ní.

3 1
možnosti

M. Zeman řekl, že jmenuje A.Babiše proto - aby nebyl vydiratelný. Stojím za názorem zcela opačným - vydiratelnější osoba v ČR neexistuje! Jde o ten jeho nekonečný střet zájmů, kdy jednou rukou proti EU brojí - aby rukou druhou se jí držel. Jsem přesvědčen, že při "Lámání chleba", upřednostní zájmy své před ČR. K tomu nahrává zcela komicko - faktická situace, kdy vnitřní a zahraniční politika je v rukou Zemana a Babiše. To je jakýsi novotyp Byzancie. Líbí se to ... :-)

5 0
možnosti

Má to dvě roviny. Jednak co s migranty, kteří se do Evropy chystají, a co s migranty, kteří tu už jsou. Babiš má recept jen na tu první část. Itálii ale trápí ta druhá část. Ono se snadno řekne vyhostit. Ale kam? Když chcete někoho vrátit, musí ho původní země taky přijmout. Nefunguje to tak, že někam přiletí letadlo, vysype lidi a letí prázdné zase zpět.

0 0
možnosti

Ale něčím se přeci začít musí. Tak nejprve rychle uzavřu přístupovou cestu a pak začnu řešit to rozlité mléko. Ale vytírat hadrem to rozlité mléko a současně si na podlahu přilévat další může jenom mentální retard. A přesně tak se svatá trojka M+M+J chová. Vůbec se té Británii nedivím že v tomto spolku už nechce svítit stůj co stůj.

5 2
možnosti

Pane Babiše nemám rád.

Ale jeho argumenty jsou správné. Správné argumenty od začátku nechápou špičky EU, řízené pí. Merkelovou a z počátku též p. Hollandem.

Pamatuje, jak mimořádně hloupě řvali, když Maďaři postavili plot na společné hranici? Víte, že porušili zákony EU, když nezajistili registraci uprchlíků v první zemi EU?

Chápete, jakou hloupostí bylo tvrzení, že všechny přijmeme a zvládneme to?

No prosím, chyby se dělají. Jenže ti hlupáci je dělají dosud.

Není třeba migranty nechat vypařit. Jen je třeba soudit jako převaděče kapitány lodí, kteří "zachraňují" migranty v pobřežních vodách afrických států - honem honem, než připlují pobřežní hlídky, ty by ta chudáky odvezly zpět do Afriky. A ti tak zvaně humanitní lodě jim přece chtějí zajistit krásný život v Evropě!!

4 0
možnosti

:-)....................Vážený pane autore! Píšete trochu demagogicky, ještě napište, že Babiš nechce vystoupit z EU aby nepřišel o dotace, jak řada jednodušších často píše.

Moc se neutěšujte, že tu nikdo není, v Německu už to vře, schengenský prostor je volně průchodný, brzy se jich dočkáme i u nás. Pokud se týká třeba Syřanů, jak to, že se sem hrnou, když jsem v TV slyšel, že se jich 5 mil vrací do Sýrie, která už je .....dodám .....díky Rusku, zase obyvatelnou zemí! !!!!!!

2 10
možnosti

J72i85r74i 70B52o96r

29. 8. 2018 13:00

Nehrnou se sem díky Rusku?

3 1
možnosti

To už není Babišův syndrom, ale spíše Babišova deprese.

Člověče, chápu že ho nemusíte, ale vždyť v tomto má ten člověk pravdu. Lépe chránit vnější hranice Schengenského prostoru, necpat prachy do černé díry zvané Frontex, ale posílit rozpočty jednotlivých"pohraničních" států a ekonomicky přesvědčit státy kde se uprchlíci shromažďují a naloďují, aby je k nám neposílali. Stále lepší než nechat pašeráky řádit a neziskovky lovit.

4 1
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik