Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

17. 10. 2018 10:19

Karma pro autora!R^R^R^

0 0
možnosti

Já si počkám do konce.

0 0
možnosti

Myslím si, že spíš než Rašín propadl "Bednář". Srovnávání "zlatky" s eurem;-D V R-U byly rakousko-uherské koruny, zdecimované válkou a musely skončit v propadlišti dějin. Maďarsko - pengö, Rakousko -šilink, v Jugoslavie-dinár.

Svobodu před domem napadl komunista;-D Velmi nepravděpodobné.

Je pravda, že Svoboda je velmi inteligentní člověk a v grebeníčkovské či filipovské KSČ nebylo s jeho pojetím názory místo.

1 0
možnosti
Foto

Podle dobého hodnocení soudobých i poválečných národohospodářů (Mildshuh atd.), se měnová reforma Rašínovi moc nepovedla, její cíle zůstaly nenaplněny, tj. vazba na švýcarský frank.

0 0
možnosti

RvRv Rašín byl oproti jiným stávajícím seriálům na ČT 1 dobrý.

2 0
možnosti
Foto

ČT by udělala líp, kdyby místo financování vlastní tvorby tyhle peníze využila na nákup kvalitních filmů ze světa. Na současné seriály a filmy se nedá koukat. Bída, bída, bída.

1 0
možnosti

Nikdy by mne nenapadlo, že se komunisty, či dokonce předsedy, J. Svobody - budu zastávat! Alois Rašín, jakkoliv je upozaďován historií - Propadnout nemůže! Tvůrce říká - "Jeho jméno a osobnost , i jeho syna Ladislava bylo terčem „zapomenutí, i po 1948, kdy komunisté jako by převzali protirašínovskou argumentaci pomateného atentátníka.Pro mne je Rašín vzorem zásadového člověka, vždy čestného, který byl dalek toho, aby kázal vodu a pil víno. Byl citově vázán k rodině, k dětem a především k vlasti. V jeho posledním veřejném projevu v prosinci 1922 zazněl výrok, ze kterého bychom si měli vzít příklad: Za službu vlasti se neplatí!“. Já dodávám - Do vlády chodil v čistých a zaplátovaných šatech! Pořád mumlal o šetření a vyrovnaném rozpočtu! I komunista Svoboda prozřel. (rozhovor je k nbalezení) ... :-)

5 0
možnosti

Také se sám sobě divím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik