Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak teď čtu že se Zeman přece jen uchlastal. Vidíte, inženýr to byl takovej, a stejně mu to nic nebylo platný. Má stejně slabý játra jak všici právníci a jak s těma to dopadá, to všichni moc dobře víme.

0 0
možnosti
Foto

Stejně je to pech, teďka jsem zas četl, že na začátku září měl játra jako dvacetiletý mladík a dneska je říjen a umírá na cirhózu. Asi v té kovidové vagcíně dostal moc čipů nebo co. Chudák. A pak že spravedlnost neexistuje.

0 0
možnosti
JZ

J26a94n 52Z50i88e48g19l31e96r

18. 10. 2021 17:19

Zasloužená karma R^:-)

0 0
možnosti

R^R^R^

Ano, je to tak! Možná, že Zeman mu při poslední schůzce před svým kolapsem stačil říci: Andreji neblbni, zůstaň v opozici, nebo tě zavřou! V opozici budeš mít šanci imunity!

Už aby ten tandem Babiš-Zeman vypadnul a mohli jsme bezstarostně dýchat!

:-)

1 0
možnosti
AK

Pane Bednář,Vy jste asi zaspal dobu nebo nevíte co tu ODS s ČSSD prováděla v minulých letech jejich vládnutí.Tak že dnes vás s.Fiala asi přesvědčil,jak umí dobře lhát před kamerou a vy jste mu nato skočil jako většina lidí,co ho volili!!

0 5
možnosti
JK

No a kdo asi tak byl mezi těmi, co tehdy na tom nevíc vydělávali ?

2 0
možnosti

Nikdy neodstoupím dodržel. Tehdy totiž řekl, budu-li odvolán, prosím, ale sám nikdy. Prohrané volby je totéž co odvolání. Nevím, jak konkrétně zneužíval politické funkce, zatím všechny jeho "aféry", které jeho odpůrce tak iritují, jsou z dob před jeho vstupem do politiky. Každý politik čas od času zneužije své funkce, jen to obvykle není vidět, to je podstata politiky. Naivita antibabišovců je neuvěřitelná......

2 1
možnosti
Foto

Babiš už je skoro takový politik jako každý jiný. K dokončení celého procesu v předrodu v normálního politika už je potřeba jen to, aby páteřní podniky Agrofertu zkrachovaly a banky nechaly zpeněžit celý Agrofert. A Babiš bude rád za poslanecké místo, aby měl na inkaso. Vyčkejme, až tato situace nastane, a pak pokračujme v diskusi. Do té doby je to všechno jen polotovar a veškeré předpovědi jsou jen plytkou zábavou. /moje vepřová radost z Babišova útěku od moci už víceméně pominula, a když vidím, jak rychle se utlumují výrobní aktivity napříč ekonomikou, tak mne bere hrůza. Takže mnou cloumají krapet jiné pocity a Babiš je mi víceméně volný - za ten týden se z něj pro mne stalo cosi jako panoptikální kuriozita/.

1 0
možnosti
RK

R14a56d83e40k 90K94o22h77u83t

18. 10. 2021 14:24

Máte můj obdiv, tolik energie, kvůli takovým hloupostem.... možná je to všeobecná zpovykanost, nejenom pražáků, místo aby lidi polohladoví bojovali o svou denní obživu, tak maří čas vypisováním na webu.

1 1
možnosti
JR

J49a88n 62R79i38c89h56t85e11r

18. 10. 2021 9:28

Zajímavější než blog (autorovi se omlouvám, nechci jej touto poznámkou hanět) je diskuze: je krásně vidět fanatismus páně Babišova příznivců;-D

1 0
možnosti
RK

R80a78d52e14k 16K88o16h37u72t

18. 10. 2021 14:23

A co teprve jeho odpůrců, to již není fanatismus, to je čirá nenávist.

1 1
možnosti
SR

Autor by si měl pořádně rozmyslet co píše. Například Babiš říkal že neodstoupí a také neodstupuje, jen byl poražen ve volbách. Podle autora by asi měl udělat vojenský půč. To o té opozici říkal, ale nebyl to slib, bylo to konstatování a on změnil názor. Já když jsem četl tento příspěvek, tak jsem si říkal na takový blábol nebudu reagovat. Nakonec po dočtení jsem se rozhodl jinak. Nesplnil jsem slib? Asi těžko.

Dalších několik polopravd nebudu komentovat. Snad jen ten o návštěvě předsedy sněmovny u MZ. Vondráček říkal, že ho doprovodila policie k prezidentovi a ona ho doprovodila jen na JIP ke dveřím do prezidentova pokoje. To je opravdu lež jako věž. A další raději nebudu komentovat.

5 2
možnosti
Foto

Máte můj obdiv, tolik energie, kvůli takovým hloupostem.... možná je to všeobecná zpovykanost, nejenom pražáků, místo aby lidi polohladoví bojovali o svou denní obživu, tak maří čas vypisováním na webu. Týká se to nás všech, i mne. Už aby přišla pořádná krize, potřebujeme to jak brávek drbání.

1 0
možnosti
JF

Tohle vypadá na klasickou českou závist - když je někomu hůř (zde i údajně) mně je lépe - a toto je typický volič tzv. demokratické pozice. Klasická česká malost.

Důležité je že Babiš tehdy neodstoupil na tlak kellnerových chvilek demokracie a to vše na home kredit a nyní odstopil poté co tzv. demokrat Fiala se s ním odmítl setkat ohledně možnosti povolebního jednání.

7 5
možnosti
ZD

Souhlas. Jeho největším zločinem proti nastupující věrchušce je to, že jim svým logickým a vstřícným jednáním bere nepřítele. Na horní palubě volebního Titanicu se holt ještě pořád tančí ....

4 1
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik