Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J60a42n 91M39a40r78e47k

28. 10. 2021 23:24

Pan kolega blogař Bednář mi jistě odpustí můj příspěvek, který se netýká obsahu blogu, ale rozesmálo mně slovo "LÍDRYNĚ" Tak to končí, když zdokonalujeme náš krásný český jazyk

2 0
možnosti

Je to sice krásné to co jste napsal, nicméně o tom jak skončí KSČM v čele s tou zlou Konečnou rozhodne čas a samozřejmě především její schopnosti, zcela určitě nikoli tento Váš blogový výkřik.

0 1
možnosti

R^ Už jen to, že si komunisti zvolili do čela fanatičku, která myšlením zamrzla někde na úrovni éry "vrahů z volstrýtu", svědčí o tom, že jsou nenapravitelní.

9 0
možnosti

J25a94n 79M25a22r20e18k

28. 10. 2021 23:10

Počkejte si rok, dva a máte je zpátky. Lidi dají na sliby, i když u komoušů jsou to jen chyby. Až vám začnou rapidně zdražovat, hlavně potraviny, vyhoupnou na 15 procent. Lidem šlo VŽDY o plné břicho. ostatní je jim šuma fuk.

0 0
možnosti
Foto

Máme za sebou období, které by se dalo, při srovnání s tím, co jsme si před tím prožili a co nás teď čeká, blahobytem. V takových časech se komunistům daří mizerně. Jen co dojde k větším rozdílům v životní úrovni mezi bohatými a těmi ostatními, nažene to vodu na mlýnské kolo komunistům. Proto bych je ještě neodepisoval. Vývoj se má uskutečňovat po spirále, kdy se podobné události opakují o závit výš a to stoupání bych přirovnal k době, kdy lidstvo už zapomene na to, co zažilo.

2 0
možnosti

Podle mne už definitivně skončili. I kdyby se jim nakrásně znovu podařilo dostat se těsně do Poslanecké sněmovny (o čem vzhledem k přirozeně ubývajícímu počtu přestárlých voličů srdečně pochybuji), budou už navždy okrajovou stranou, která nebude mít na nic vliv.

8 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik