Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Organizovaná občanská společnost vadí Václavu Klausovi sen. i jun., Miloši Zemanovi, Andreji Babiši, Radku Vondráčkovi, komunistům, babišovcům, okamurovcům. Vadí jim kritika jejich vládnutí!

Aktivovaná občanská společnost je hlídacím psem demokracie a občanské svobody! Proto tolik lží a pomluv na její adresu! Proč je tolik lží kydáno na Mikuláše Mináře? Protože je ochoten se obětovat pro naši svobodu a demokracii, což některým politikům a jejich rektofilům vadí!

:-)

1 0
možnosti

J38a19n 28R90á49ž

3. 1. 2020 12:37

Dovolím si položit otázku : Kde jinde se v demokratické zemi rozhoduje o tom, kdo bude vládnout, než ve volbách?

Za svobodné volby jsme cinkali klíči v listopadu 89 a když je máme, tak když dopadnou jinak, než si někdo představoval, už je to zase špatně?

Vyjádřit nespokojenost demonstrací je občanské právo, ale chtít svrhnout vládu, neb požadavek na demisi premiéra nic jiného není, je nesmysl.

2 2
možnosti

Přečtěte si článek a dozvíte se to. Odstupování ministrů a svrhávání vlád mezi volbami je všude běžné, i u nás to bylo, jen Hradní pán a jeho loutka nás přesvědčují o opaku. Někteří hlupci tomu i věří, no nekecám a vsadím se, že taky někoho takto pomýleného znáte.

7 1
možnosti

Pokud strádáte, mám pochopení, stále je však volný pohyb osob v rámci EU, využijte to ....;-D;-D

3 3
možnosti

Trochu sprosté úmyslné nepochopení! Rv

0 0
možnosti
Foto

Jinak se může vesele krást, lhát, podvádět, švindlovat a loupit, nic z toho nehraje roli

Zdroj: https://ivanbednar.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=741105

Toto je snad záležitost zákonů a orgánů činných v trestním řízení, nikoliv demonstrantů na Letné.

1 2
možnosti

Obhajoba práva je - ve skutečné demokracii - záležitostí každého občana. Je tedy jeho právem na zloděje a švindlíře (nejsou-li souzeni), stejně jako na lháře a podvodníky, poukazovat. Je právem každého občana informovat příslušné orgány (na okrese, kraji, Praze či Bruselu) na nepravosti (tedy věci, které se nedějí po právu). Je právem občanů se sdružovat, manifestovat, protestovat - a toto právo nemají pro srandu, ale pro vyjádření společného názoru.

Ve všech společnost arci demokratickým projevům občanů darebáci brání či takové projevy dehonestují. Zhoršují totiž podmínky pro jejich darebáctví, krádeže, podvody. Řekl to dobře pan premiér: "kdyby se do toho (svobodná) média nešťourala, nikdo by neměl problém". A to je přece to, co by potřeboval, ne?

2 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik