Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Opravdu.

Na ZDF nam prave ukazovali vojenskou techniku v tech ruskem uznanych oblastech Vestera oznaceni odstranena stejne jako pred osmi roky na Krymu.

0 0
možnosti
VV

Jeste doplnim, ze i na ARD to bylo na jinem miste videt. Holt revansiste klamou vlastni narod.

0 0
možnosti
JL

Pokud je pro Putina "po zuby ozbrojena zeme s jadernymi ambicemi", naprosto neprijatelna, mel by naridit Cine, aby demilitarizovala. Pokud minil prime sousedy tim je i Iran ktery jaderne zbrane budto uz ma, nebo je bude mit brzy. Dale, v besprostredni blizkozti Ruska jsou jaderne mocnosti Indie a Pakistan. Pres Beringovu uzinu, ruskou Cukotku ohrozuji rakety s A-hlavicemi na americke Aljasce. Nema to chudak Putin lehke, tolik mu toho v jeho expanzivnim tazeni stoji v ceste.

2 0
možnosti
Foto

K90a47r14e29l 30C30a31c48h

23. 2. 2022 14:07

Nechci se dohadovat o tom, co nyní dělá RF v rusky mluvících částech Ukrajiny.

Zamýšlím se ale nad tím, jaký by byl asi vývoj událostí, kdyby Hitlerovo Německo v r.39 nezahájilo válku k získání "Lebensraumu", ale spokojilo se jen s připojením německy mluvících území - tedy Rakouska a Sudet, kde obyvatelstvo Hitlera jásavě vítalo a šlo tedy o právo obyvatel na sebeurčení. Na mapě Evropy by bylo Velké Německo, Slovenský štát, Protektorát Böhmen und Mähren a SSSR by asi neměl v Evropě tak velký vliv. Nebyla-li by 2.SV, kterou Německo prohrálo, zůstalo by to také "fait accompli", protože naši spojenci Francie, Británie ani USA by proti tomu nic neudělali. Jsme pod jejich rozlišovací schopností. Tak to prostě chodí. Když se dnes RF spokojí s rusky mluvícími územími a dále nepůjde, zůstane to jako hotová věc. USA budou proti RF bojovat jen do posledního ukrajinského vojáka, resp. dokud bude Ukrajina schopna za dodávky zbraní čímkoli platit.

0 0
možnosti
JT

J11i22r32i 45T14i36c21h56y

23. 2. 2022 16:35

Protektorat by to uz nebyl, jen spolkova zeme. Naciste meli jasne plany na likvidaci ceskeho naroda, ta by dnes jiz byla dokonana.

0 0
možnosti
VF

Teda fakt, to jsou ale zloduši ten Putin se Zemanem. Bude potřeba ten východní Mordor pořádně sepsout. Z takového blogoprůjmu se tutově sesypou.

1 3
možnosti
JK

Ono úplně stačí, jak se sypete vy. ;-)

2 2
možnosti
JS

Pane Bednáři, obávám se, že se mýlíte. Na tato území vstoupila oficiální ruská armáda. Kromě toho tato armáda dostala souhlas poslanců k působení na cizím území.

4 1
možnosti
Foto

Čili - poslanci agresi posvětili.

0 0
možnosti
MK

Jen technická. Dovedete si představit, jakým způsobem vrátit Ukrajině Krym a dnes obě separasticke oblasti?

0 0
možnosti
Foto

Ukrajina může poděkovat USA za Majdan. Sbohem a šáteček třem relativně prosperujícím oblastem. Náklady na zbrojení jdou vzhůru a korupce kvete.

2 7
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik